Alexandra Brings följare rasar på nya gravidbilden

Träningsbloggaren Alexandra Bring har flera gånger fått ta emot elaka kommentarer om hennes vikt. Nu har hatarna hittat en till sak att kritisera, nämligen hennes bebismage som skulle vara för liten. Nu tycker Alexandra att det gått för långt.


Alexandra Bring postade en bild på sig själv och sin gravidmage hittade hatarna direkt något att gnälla på. De påstod att hennes mage var för liten för att det skulle vara bra för barnet.

I ett inlägg på Instagram talar Alexandra ut om kommentarerna, som bland annat ska ha menat på att hennes barn redan skulle ha anorexia. 

"Jag trodde verkligen inte att jag skulle få några vidriga kommentarer om att vara spinkig när jag var gravid i sjunde månaden, men jag hade fel" skriver träningsbloggaren.

"Även om man är gravid så är det fortfarande sig själv man ser i spegeln och inte bara en gravid kropp som folk kan säga vad de vill om" fortsätter hon.

Alexandra Bring är gravid i 7:e månaden.

"Stötta varandra i stället"

Alexandra skriver vidare i inlägget att hon fått flera meddelanden från andra mammor som också har fått massa hatiska kommentarer om deras bebismagar. Nu vill hon använda sina plattformar för att nå ut med information om bebismagar och uppmana alla att stötta varandra i stället för att kritisera.

"Vi är kvinnor och vi är de enda som går igenom det här. Vi måste stötta varandra och uppskatta att vi kan skapa ett liv inuti våra magar." skriver Alexandra.

"Berätta i stället för henne att hon är amazing. Att hon är vacker och att hon gör ett jättebra jobb. Det är redan en tuff börda att bära, så låt oss lyfta varandra som dom drottningar vi är." fortsätter hon.

"Min mage är mindre vissa dagar"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Alexandra berättar vidare om hennes upplevelse med sin bebismage. Hon berättar att det tog låång tid innan hennes mage började växa, vilket hon inte var förbered på. Innan hon blev gravid trodde hon på ett ungefär att graviditet innebar nio månader av en stor rund bebismage. Vilket sedan visade sig inte stämma alls i hennes fall. 

"Min mage är mindre vissa dagar och större andra. Min graviditet fick mig att inse att vi alla har olika gravid-kroppar, precis som vi alla alltid har olika kroppar. Min bebis växer exakt som hon ska, och jag är noga med att hon får i sig allt hon behöver."

Följarna påstår att Alexandras bebismage är "för liten".


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gravid?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.