Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lance Hedman, 17, är Paows nya pojkvän: "Ljög om sin ålder"

Nöje | 01/11/2017 10:38

Paulina "Paow" Danielsson, 24, har en ny pojkvän – nämligen Magnus Hedmans och Magdalena Graafs son Lancelot "Lance" Hedman Graaf.

Paulina "Paow" Danielsson, 24, gjorde nyligen slut med sin tidigare pojkvän Mattias Coleman. Men nu har Paow gått vidare – med ingen mindre än Lancelot Hedman

På sin blogg skriver nu den riktigt nykära Paow om sina känslor för Lance – och hon berättar bland annat att hon är rejält golvad av Lance. 

"Redan från den andra gången vi träffades så har jag vart kär i honom. Det är en svårt känsla att beskriva då jag aldrig någonsin blivit kär i någon så fort, det bara bubblar i mig när jag tänker på honom", skriver hon. 

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Lancelot är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Här ser vi det tidigare paret på en maskerad år 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

Paret träffades via en gemensam vän för lite mer än en månad sedan – och det sa verkligen bara klick från första början. 

Men hur fick Lance då Paow på fall? Ja, till att börja med så drog han en rätt oskyldig lögn...

”En liten rolig sak var att han ljög om sin ålder från början, han sa att han var 20. Sen när det kom fram att han var 17 så tyckte jag om honom för mycket för att det skulle spela någon roll”, skriver Paow på sin Instagram. 

Paow med pojkvännen Lance Hedman.

Paow och Lance är riktigt nykära! Bildkälla: Paow Instagram.

Och det verkade funka – för nu kallar Paow honom för "sitt allt". 

"Det känns typ som att jag sprängs. Jag är riktigt töntigt kär. Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött och redan efter en månad så känner jag att han är den jag vill vara med resten av mitt liv", avslutar hon sitt inlägg.

Grattis till kärleken! 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!