Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är fem saker du kanske inte visste om Kylie Jenner

- 08/02/2018, 00:15 -

Kylie Jenner har precis blivit mamma till dottern Stormi Webster och tar världen med storm. Länge har vi väntat och äntligen får vi se den lilla. Men vad vet du EGENTLIGEN om Kylie?

Den yngsta dottern Kylie Jenner i Kardashian-klanen har precis blivit förälder tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Efter månader av tystnad har hon äntligen annonserat födelsen i en känslomässig Youtube-video.

Läs mer om videon och graviditeten här

Hon fick en dotter som fick namnet Stormi Webster. Fansen både hatar det och älskar det. Här kan du läsa om varför dottern fick just det namnet.

Men vad vet du egentligen om mamman och miljonären som tagit världen med storm? Här är fem saker du kanske inte visste om en av de kändare namnen i världen. 

1. Är ett lejon

Kylie Jenner är född tionde augusti 1997 vilket gör att hon är stjärntecknet lejon. Hon är den enda av syskonen född i lejonens tecken. 

Lejonens egenskaper är ofta: bra på att ta hand om nära och kära. Visar ofta generositet, kärlek och omtanke. Vilket stämmer in på Kylie! 

2. Har en till syster

Du känner antagligen till Kim, Kourtney, Khloe, Robert och Kendell. Du kanske också känner till Brody, Brandon och Burt.  Men hon har en till syster på föräldern Caitlyns sida. 

Cassandra Jenner Marino heter 38-åringen som är Caitlyns näst äldsta barn. Cassandra syns inte ofta i offentligheten och det är anledningen till att de flesta inte känner till henne. 

Kylie Jenner
Kylie med bästa vännen Jordyn Woods. Bildkälla: Instagram

3. Träffade Tyga när hon var fjorton

När Kylie bara var fjorton år gammal träffade hon exet och rapparen "Tyga" för första gången. Det var på hennes födelsedagsfest som artisten hyrdes in för att rappa. 

Vid tidpunkten var "Tyga" tillsammans med exet och mamman till hans son King, Blacc Chyna. Som också är mamma till Robert Kardashians dotter Dream (komplicerat vi vet). 

Men på festen var Kylie blyg och ja som sagt bara fjorton år gammal. Tre år senare blev de ett par som höll ihop ett bra tag!

Nu är hon tillsammans med rapparen Travis Scott som hon också har dottern Stormi med. 

Läs här om sakerna du inte visste om nyblivna pappan här

4. Okända sporten

Innan Kylie blev världskänd så gick hon i skolan med andra "normala" kids. Vad du kanske inte visste var att fram tills 2014 så höll hon på med cheerleading. 

Och var tydligen riktigt bra på det!

5. Döpt efter sin mamma

Kylies fullständiga namn är Kylie Kristina Jenner. Vad du kanske inte visste är att Kristina är hon döpt till efter sin mamma Kristina "Kris" Jenner. 

Kanske får Stormi ett mellannamn med koppling till henne själv? Det återstår att se!

Källa: Thetalko

TV: Äntligen! Här är första gravidbilden på Kylie Jenner

Läs också om Kyleight som opererar sig för att se ut som Kylie

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Visste du detta om Kylie Jenner