Måndag 19 Apr
Stockholm

Här överaskar TV-profilen Monir sin crush i Hemliga beundrare

Monir Hejazi väljer denna gång att klä ut sig till ett odjur, vilket gör oväntad succé hos hans crush Hanna Kindholm.
Monir Hejazi väljer denna gång att klä ut sig till ett odjur, vilket gör oväntad succé hos hans crush Hanna Kindholm. Foto: TV3

Vi känner igen honom från ett annat dejtingprogram, men nu dyker han upp igen i "Hemliga beundrare". Monir Hejazi väljer dock denna gång att klä ut sig till ett odjur, vilket gör oväntad succé hos hans crush Hanna Kindholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Då var det dags att ta fram skämskudden igen. I programmet "Hemliga beundrare" får män och kvinnor från hela landet chansen att överaska personen som de länge haft en crush på – men som de inte riktigt vågar uppvakta. 

Sist fick vi se ett bekant ansikte då Paradise Hotel-profilen Hampus Marcussen dök upp i rutan med en riktigt förvånad min då han uppvaktades av Hanna som han träffat via jobb

Hemliga Beundrare
För att ta dejten till en annan nivå väljer Monir att klä ut sig till odjuret i "Skönheten och odjuret".
Hemliga Beundrare.
Hanna blir märkbart chockad.

Men under tisdagen avsnitt får vi se ännu ett bekant ansikte när Monir Hejaz ska överaska sin crush. Monir har tidigare dejtat i programmet "Första dejten" men gick lottlös från sin dejt då det inte riktigt klickade. 

Men denna gång har han valt en twist på det hela. För att ta dejten till en annan nivå väljer Monir att klä ut sig till odjuret i "Skönheten och odjuret", så hans dejt ser inte vem det är som döljer sig bakom masken – detta fram tills att hon kysst honom. 

Tro oss, vi trodde inte heller att det hela skulle gå hem – men det gjorde det. 

Monir och Hanna dejtar än idag så man kan säga att hans plan gjorde succé. Hur dejten såg ut – det ser du i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela