Onsdag 21 Apr
Stockholm

Bianca Ingrosso om kaoset i Wahlgrens värld: "Vill komma härifrån oskadd"

Bianca och Benjamin Ingrosso
Familjen Wahlgren är på jakt efter tryffelpasta. Foto: Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso signade upp för en härlig semester i Italien med familjen men det var inte riktigt det hon fick. Kaos, panik, stress och bråk.
En tur upp i berget var sista droppen för familjen och det slutade i kaos.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso hade sett fram emot en härlig semester med familjen i Italien med mycket pasta och andra goda saker. 

Bianca, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och hans flickvän Linnea börjar med att hyra en husbil för att ta sig runt i vackra Italien. 

– Jag fattar inte riktigt vad vi gör i Italien med en husbil. Vägarna är ju liksom upp och ner, säger Bianca i programmet. Vi borde åkt till Lappland istället där allt bara är platt.

I en liten by får Benjamin tips om en liten restaurang som ska ha den godaste tryffelpastan. Den ska ligga vackert men svårtillgänglig, belägen högt upp på en bergstopp. Dit vill de såklart åka, men de kikade inte på kartan hur man tar sig dit innan de åkt en bra bit.

De börjar åka upp för berget på serpentinvägarna och det är inte utan rädsla.

– Jag önskar bara att vi kommer hem oskadda, säger Bianca.

Pernilla måste ratta den stora husbilen på slingriga vägar, och det dröjer inte länge förrän familjen börjar undra om någon pasta i världen kan vara värd att riskera livet för.

– Fyfan Benjamin. Helvete, vi kunde ha ätit nere i lilla byn istället. Jag blir skitnervös, det här är så läskigt, skriker en rädd Pernilla.

Att samsas på liten yta, ta sig fram med husbil på slingriga bergsvägar, tömma toaletten och ratta spakar, knappar och pedaler sätter familjens tålamod på prov - snabbt. 

Semestern blir ett äventyr - men kanske inte riktigt som de tänkt sig. Benjamin och Pernilla ryker ihop påväg upp i berget. Till slut kommer du fram hela men deras humör är inte på topp.

– Du kanske ska ha lite koll på ditt humör du, tänka till två gånger, säger Pernilla till Benjamin.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Se mer i klippet ovan.

Har du varit i Italien?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela