Jessica Andersson.
2006 bar Jessica Andersson ett par shorts under sitt uppträdande som hon hade kavlat upp lite. Men dom små centimetrarna genererade i ett ramaskri från den svenska publiken.

Jessica Andersson mötte hatstorm efter shorts-incidenten

Jessica Andersson gör i år comeback i Melodifestivalen. Hon uppträder med låten "Party Voice" och kommer att ha en väldigt speciell t-shirt på sig. Men sist Jessica fick bestämma kläder blev det ett herrans liv.


Jessica Andersson, 44, är tillbaka i Melodifestivalen. På lördagkväll uppträder hon med låten "Party Voice" och låten är ordentligt svängig. 

Det finns en regel i Melodifestivalen om att man inte får svära i sin låt. Detta gjorde att Robin Bengtsson förra året och fick ändra sin text i låten från "Look so fucking beautiful" till "Look so freaking beautiful". 

I Jessicas låt sjunger hon "dance like a mother" men på hennes tröja hon kommer att ha under uppträdandet så står det "dance like a mother ******", vilket många antar betyder "dance like a motherfucker". 

Och det är inte första gången Jessicas kläder hamnat i fokus. 

Jessica Anderssons låt Party Voice förutspås gå vidare till final eller andra chansen.

2006 bar Jessica ett par shorts under sitt uppträdande som hon hade kavlat upp lite. Men dom små centimetrarna genererade i ett ramaskri från den svenska publiken. Sångerskan möttes nämligen av en harstorm efter sitt uppträdande då publiken tyckte att shortsen tog över hela showen. 

Jessica mötte en hatstorm år 2006 på grund av att hon hade för korta shorts. Folk tyckte på den tiden (stenålderstänk kan man tycka) att shortsen tog över. 
Bildkälla: Stella pictures

Jessica tog som tur var hela stormen med en klackspark. Och en kan ju undra om folk hade reagerat likadant om shortsen hade burits av en man...

Kolla på avsnitt ett av Schlagerspaning där Benjamin Ingrosso ställs till svars här.

Kolla på avsnitt två av Schlagerspaning där vi diskuterar Samir & Viktors Mello-skandaler här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.