Lördag 28 Maj
Stockholm

Jessica Andersson mötte hatstorm efter shorts-incidenten

Jessica Andersson.
2006 bar Jessica Andersson ett par shorts under sitt uppträdande som hon hade kavlat upp lite. Men dom små centimetrarna genererade i ett ramaskri från den svenska publiken. Foto:

Jessica Andersson gör i år comeback i Melodifestivalen. Hon uppträder med låten "Party Voice" och kommer att ha en väldigt speciell t-shirt på sig. Men sist Jessica fick bestämma kläder blev det ett herrans liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jessica Andersson, 44, är tillbaka i Melodifestivalen. På lördagkväll uppträder hon med låten "Party Voice" och låten är ordentligt svängig. 

Det finns en regel i Melodifestivalen om att man inte får svära i sin låt. Detta gjorde att Robin Bengtsson förra året och fick ändra sin text i låten från "Look so fucking beautiful" till "Look so freaking beautiful". 

I Jessicas låt sjunger hon "dance like a mother" men på hennes tröja hon kommer att ha under uppträdandet så står det "dance like a mother ******", vilket många antar betyder "dance like a motherfucker". 

Och det är inte första gången Jessicas kläder hamnat i fokus. 

Jessica Anderssons låt Party Voice förutspås gå vidare till final eller andra chansen.

2006 bar Jessica ett par shorts under sitt uppträdande som hon hade kavlat upp lite. Men dom små centimetrarna genererade i ett ramaskri från den svenska publiken. Sångerskan möttes nämligen av en harstorm efter sitt uppträdande då publiken tyckte att shortsen tog över hela showen. 

Jessica mötte en hatstorm år 2006 på grund av att hon hade för korta shorts. Folk tyckte på den tiden (stenålderstänk kan man tycka) att shortsen tog över. 
Bildkälla: Stella pictures

Jessica tog som tur var hela stormen med en klackspark. Och en kan ju undra om folk hade reagerat likadant om shortsen hade burits av en man...

Kolla på avsnitt ett av Schlagerspaning där Benjamin Ingrosso ställs till svars här.

Kolla på avsnitt två av Schlagerspaning där vi diskuterar Samir & Viktors Mello-skandaler här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt