Tisdag 20 Apr
Stockholm

Efter uppbrottet – Lance Hedman och Paow tillsammans igen

Under gårdagen skrev Paow ut att hon och Lance umgås igen och att hon är säker på att hon vill spendera resten av sitt liv med honom. Nu har Magdalena skrivit ett inlägg.
Under gårdagen skrev Paow ut att hon och Lance umgås igen och att hon är säker på att hon vill spendera resten av sitt liv med honom. Nu har Magdalena skrivit ett inlägg. Foto:

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf gick för cirka en vecka ut med att de gjort slut. Men nu har de alltså återförenats och backas upp av Lance mamma Magdalena Graaf.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Förhållandet mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, har minst sagt varit stormigt. 

Efter en lång resa till Thailand som verkade tära på deras förhållande så gjorde de slut efter ett jättebråk och avföljde varandra på Instagram. Paow raderade även alla bilder på paret – men de blev snabbt ihop igen.

Men för cirka en vecka sedan var det dags igen. Paow och Lancelot tog, igen, bort alla bilder på varandra på respektive Instagramkonto. På sin blogg skrev Paow ut att förhållandet nått sin ende och att paret gjort slut. 

"Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull. Men nu är det såhär. Och jag accepterar det hur svårt det än är", skriver Paow.

Efter en lång resa till Thailand som verkade tära på deras förhållande så gjorde de slut efter ett jättebråk och avföljde varandra på Instagram.
Efter en lång resa till Thailand som verkade tära på deras förhållande så gjorde de slut efter ett jättebråk och avföljde varandra på Instagram.

Har synts till på Paows sociala medier

Dagarna gick och förhållandet tycktes fortfarande vara lagt på is. Men under helgens gång har Lance dykt upp på Paows sociala medier, bland annat hennes Instagramstory. Det före detta paret umgicks och hängde ute på restaurang samt hemma hos Paulina på Söder i Stockholm. 

Under gårdagen skrev hon ut att hon och Lance umgås igen och att hon är säker på att hon vill spendera resten av sitt liv med honom. 

"Sanningen är att vi sov utan varandra i 2 nätter. Och sen efter det har vi vart med varandra. För vi älskar varandra väldigt mycket. Alla bråkar ibland. Och det är inte alltid enkelt att ha ett förhållande som folk hela tiden försöker förstöra, folk som skriver till oss båda att vi förtjänar bättre och hela tiden försöker kommer åt än på alla sätt. Och det blir ju enkelt eftersom vi båda är rätt lättåtkomliga pga av våra sociala medier", skriver hon och fortsätter.

Paow stöttas av Lance mamma Magdalena Graaf.
Paow stöttas av Lance mamma Magdalena Graaf.

"Men det folk inte vet eller kanske förstår är vad vi känner för varandra och att vi är en stor del av varandras liv. Det är något ingen kan ta ifrån oss. Vad vi känner för varandra. Jag har alltid vart lika kär i Lance, och jag är säker på att jag vill vara med honom resten av mitt liv", avslutar hon.

Nu stöttas även Paow av sin svärmor Magdalena Graaf som skrev ett inlägg på sin blogg om att ingen bör "bråka med Paow". 

"Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar mamse-Gull…Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömmer och tycker. Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem", skrev Magdalena i Paow försvar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Paows diss mot Lance Hedmans ex-flickvän Nellie Berntsson

Kommentera
Kopiera länk
Dela