Paow dissar Lance Hedmans ex Nellie Berntsson.
1 av 3
Paow dissar Lance Hedmans ex Nellie Berntsson.
Lance Hedman.
2 av 3
Lance Hedman.
Nellie Berntsson.
3 av 3
Nellie Berntsson.

Paows diss mot Lance Hedmans ex-flickvän Nellie Berntsson

Paulina "Paow" Danielsson riktar en känga mot sin pojkvän Lance Hedmans ex-flickvän Nellie Berntsson – och det är riktigt hårt.


Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot "Lance" Hedman, 17, blev ihop under hösten 2017. I veckan gjorde paret slut och avföljde varandra på Instagram.

Paow raderade dessutom alla bilder och spår av Lance på sina sociala medier. De befinner sig i skrivande stund i Thailand där de varit i flera veckor tillsammans.  

Resan tärde rejält på Lance och Paow. De har bott med varandra och umgåtts dygnets alla timmar. Dessutom har de bott på träningslägret där de kör muay thai tillsammans. De har bott mitt bland djur och saknat både dusch, air condition och annat.

Lance Hedman.

I sin blogg skrev Paow under onsdagskvällen att det var ett stort bråk som eskalerade och att de i stundens hetta gjorde slut. 

Men det var inte ett långvarigt breakup – paret är nu tillsammans igen. Paow berättar att en av anledningarna till bråket var att Lance inte har varit i något riktigt förhållande tidigare och inte vet hur man ska hantera motgångar.

Och där passade Paow på att ge en känga till Lances ex-flickvän Nellie Berntsson, 17. Lance och Nellie var ett par en kort period under 2017, och i sin blogg berättade Nellie då om de starka känslorna.

"Som tur är Lance själv ett starkt namn med en klok familj. Vilket underlättar. Världens. Finaste. Kille. Nu jävlar vill jag vara lycklig…", skrev Nellie i sin blogg i början av juni.

Nellie Berntsson. Bildkälla: Instagram

Men tre veckor senare var förhållandet över och både Nellie och Lance raderade alla bilder på varandra.

Det var inte länge sedan som Nellie gick ut med en rejäl diss mot Paow, som ju har varit med i "Paradise Hotel" och "Ex on the Beach".

Om "Paradise Hotel" skrev Nellie att det är "avklätt och mycket alkohol", och hon tycker att "alkohol leder till kroppskontakt och svartsjuka". Inte heller "Ex on the Beach" faller Nellie i smaken. 

Allt sex och annan närhet i programmet tycker Nellie är "vidrigt".

Så hur gav Paow igen mot Nellie?

Jo, hon gjorde klart för sina läsare att Lance och Nellie faktiskt aldrig var ett par...

"Han och N träffades 2 gånger under 3 veckor så det var hon som var ihop med han, och inte tvärtom", skriver Paow syrligt i sin blogg.

¯\_(ツ)_/¯

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!