1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Så träffades Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är superkära och supersöta tillsammans. Men vägen till förhållandet har inte varit helt rak. Nu berättar Peg hur det hela gick till.


Peg Parnevik, 22, är upp över öronen förälskad i sin pojkvän  Filip Kaspersen Lamprecht, 20. Paret har varit tillsammans i cirka ett år och lägger flitigt upp bilder med romantiska hyllningar till varandra på Instagram. 

Men vägen dit var inte helt rak. I Peg och Pennys podd "Pillowtalk" berättar nu Peg hur hon och Filip faktiskt träffades och hur de slutligen blev tillsammans. 

– Filips mamma är ju Kristin Kaspersen och hans mormor är ju Lill Babs. Så vi har ju känt familjen väldigt länge, berättar Peg. 

"Det var väl för cirka två - tre år sen som vi var på samma nyårsfest. Jag ville verkligen pussa honom på tolvslaget, jag var helt säker på att jag ville ha honom", berättar Peg om Filip.

– Men då dök dom ju upp på mamma och pappas 20-årsbröllop och Filip var så jävla snygg, I was like, are you kidding me, han har ju blivit vuxen och skaffat manbun, tillägger hon. 

Filip Kaspersen Lamprecht är son till Kristin Kaspersen.

– Ja alla ville ju paxa honom, säger Penny. 

"Tänkte inte på att pappa såg"

Peg och Filip sprang på varandra på en nyårsfest, och Peg kände även då att hon kände en stark attraktion till Filip. 

– Men det var väl för cirka två - tre år sen som vi var på samma nyårsfest. Jag ville verkligen pussa honom på tolvslaget, jag var helt säker på att jag ville ha honom. Så vi pussades, och det jag inte såg var ju att mamma och pappa satt och tittade på en bit bort, säger Peg. 

Men under kvällen blev Peg fullare och fullare och efter en stund ville hon testa lyckan på nytt och försökte sig på ytterligare en puss. 

– Jag började prata om att han skulle sova i mitt rum. Men det gjorde han inte i respekt för pappa, säger hon. 

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är superkära och supersöta tillsammans. Men vägen till förhållandet har inte varit helt rak.

"Snacka om att bli dissad"

Men historien fortsätter. För två år sedan firade Peg och Filip midsommar tillsammans med några andra, och det var då Peg insåg att hon var kär i Filip och att hon ville ha honom i sitt liv. Men det hela gick inte riktigt som hon tänkt sig. 

– Det gick åt fucking helvete. Jag försökte pussa honom två gånger och han vände bort sitt ansikte båda gångerna. Hur dissad blir man inte då? Då gick jag iväg, eller ja, sprang, och började storgråta, berättar Peg. 

Filip och Peg skildes återigen åt och det hela rann ut i sanden. Till att Peg åkte till Florida. 

– När jag åkte till Florida fick jag en love confession. Från ingenstans. Han insåg väl något där kanske, när man inte längre fanns i hans liv. Det hela slutade med att jag åkte till Sverige och hälsade på honom. Sen åkte han till mig under Halloween, och då blev vi tillsammans, säger Peg. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.