Ann-Louise Hansson tävlar tillsammans med dottern Josefin Glenmark i kvällens Så ska det låta
I kvällens Så ska det låta tävlar Ann-Louise Hansson med dottern Josefin Glenmark - Foto: TT-montage

Ann-Louise Hanson tävlar med dottern Josefin Glenmark i Så ska det låta

På söndagen sänds sista avsnittet av Så ska det låta och i programmet får vi se den folkkäre artisten Ann-Louise Hanson tävla tillsammans med dottern Josefin Glenmark.


I säsongens sista avsnitt av Så ska det låta, ser vi mor och dotter bakom pianot när Ann-Louise Hanson, 73 och dottern Josefin Glenmark, 43 tävlar sida vid sida i programmet. 

Den folkkäre artisten Ann-Louise Hanson som är känd från bland annat musikgruppen Glenmarks och Melodifestivalen visar i kvällens avsnitt att takterna fortfarande sitter i.

Ann-Lousie har hunnit med mycket under sin långa karriär och är bland annat svensk rekordhållare i den svenska Melodifestivalen som hon varit med och tävlat i 13 gånger, något som ingen innan eller efter henne lyckats med. 

Första gången som Ann-Louise ställde upp i Melodifestivalen var 1963 då hon framförde bidraget Zum, zum, zum lilla sommarbi och senast var 2004 när hon tillsammans med Towa Carson och Siw Malmkvist uppträdde med bidraget C'est la vie.

Bidraget tog sig till finalen i Globen den 20:e mars 2004 men väl där fick den endast 7 poäng och slutade på en 10:e plats.

Senare i vår ser vi Ann-Louise Hanson när hon åter är med i tv-rutan och deltar i tv-programmet Stjärnorna på slottet tillsammans med profiler som Peter Jöback, Bosse Parnevik, Marianne Mörck och Regina Lund.

Men livet har inte alltid varit enkelt för familjen Hanson/Glenmark utan i sommar i P1 2013 berättade Ann-Louise Hanson att familjen blivit mordhotade och tvingades därför under flera månader leva under polisskydd. 

Orsaken till mordhoten berodde på att hon och maken, Bruno Glenmark, anlitades av Socialdemokraterna för att underhålla under partiets valturné. 

Dottern Josefin Glenmark är också väldigt musikalisk och hon är bland annat låtskrivare tillsammans med Peg Parnevik som 2016 nominerad till en Grammis med låten "Ain't no saint".

I spelaren ovan kan du se när Ann-Lousie Hanson och Josefin Glenmark sjunger tillsammans.

Motståndare till Ann-Louise Hanson och Josefin Glenmark i söndagens Så ska det låta är Love Antell och Marit Bergman

Sista avsnittet av Så ska det låta sänds i SVT1 den 25/2-17 20:00.

Du kanske även är intresserad av:

Här är allt om Elias Abbas – Melodifestivalens yngsta deltagare

Här är bidragen som tävlar i deltävling 4 i Melodifestivalen

Nakenglädje och skumpa – så här firar Samir och Viktor


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Så ska det låta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.