Ann-Louise Hanson tävlar med dottern Josefin Glenmark i Så ska det låta

- 25/02/2018, 13:01 -
Ann-Louise Hansson tävlar tillsammans med dottern Josefin Glenmark i kvällens Så ska det låta

I kvällens Så ska det låta tävlar Ann-Louise Hansson med dottern Josefin Glenmark

TT-montage

På söndagen sänds sista avsnittet av Så ska det låta och i programmet får vi se den folkkäre artisten Ann-Louise Hanson tävla tillsammans med dottern Josefin Glenmark.

I säsongens sista avsnitt av Så ska det låta, ser vi mor och dotter bakom pianot när Ann-Louise Hanson, 73 och dottern Josefin Glenmark, 43 tävlar sida vid sida i programmet. 

Den folkkäre artisten Ann-Louise Hanson som är känd från bland annat musikgruppen Glenmarks och Melodifestivalen visar i kvällens avsnitt att takterna fortfarande sitter i.

Ann-Lousie har hunnit med mycket under sin långa karriär och är bland annat svensk rekordhållare i den svenska Melodifestivalen som hon varit med och tävlat i 13 gånger, något som ingen innan eller efter henne lyckats med. 

Första gången som Ann-Louise ställde upp i Melodifestivalen var 1963 då hon framförde bidraget Zum, zum, zum lilla sommarbi och senast var 2004 när hon tillsammans med Towa Carson och Siw Malmkvist uppträdde med bidraget C'est la vie.

Bidraget tog sig till finalen i Globen den 20:e mars 2004 men väl där fick den endast 7 poäng och slutade på en 10:e plats.

Senare i vår ser vi Ann-Louise Hanson när hon åter är med i tv-rutan och deltar i tv-programmet Stjärnorna på slottet tillsammans med profiler som Peter Jöback, Bosse Parnevik, Marianne Mörck och Regina Lund.

Men livet har inte alltid varit enkelt för familjen Hanson/Glenmark utan i sommar i P1 2013 berättade Ann-Louise Hanson att familjen blivit mordhotade och tvingades därför under flera månader leva under polisskydd. 

Orsaken till mordhoten berodde på att hon och maken, Bruno Glenmark, anlitades av Socialdemokraterna för att underhålla under partiets valturné. 

Dottern Josefin Glenmark är också väldigt musikalisk och hon är bland annat låtskrivare tillsammans med Peg Parnevik som 2016 nominerad till en Grammis med låten "Ain't no saint".

I spelaren ovan kan du se när Ann-Lousie Hanson och Josefin Glenmark sjunger tillsammans.

Motståndare till Ann-Louise Hanson och Josefin Glenmark i söndagens Så ska det låta är Love Antell och Marit Bergman

Sista avsnittet av Så ska det låta sänds i SVT1 den 25/2-17 20:00.

Du kanske även är intresserad av:

Här är allt om Elias Abbas – Melodifestivalens yngsta deltagare

Här är bidragen som tävlar i deltävling 4 i Melodifestivalen

Nakenglädje och skumpa – så här firar Samir och Viktor


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Tittar du på Så ska det låta?