Bianca Ingrosso och Dino
Bianca Ingrosso - Foto: Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrossos agent om intervjun: "Det hade nog gått åt helvete"

Bianca Ingrosso la ut en ansökan på sin blogg. Hon ville ha en assistent som kunde hjälpa henne med allt hon inte hann. Över 400 sökningar trillade in. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld försöker hon hitta den perfekta assistenten och det går sådär.


I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld söker Bianca Ingrosso efter den perfekta assistenten eftersom hon inte hinner med allt hon ska göra. 

– Jag behöver någon som kan göra allt jag inte hinner. Som att svara på mail, tvätta och svara i telefon eftersom jag har en extrem telefonrädsla, säger Bianca.

bloggen skriver Bianca:

"Du ska kunna fota, redigera, ha körkort, vara skön och en härlig person, positiv till allt, social, INTE vara telefonrädd så du kan ta mina samtal, villig att jobba mycket, ha ett driv, ha många bollar i luften och klara av olika långa dagar".

– Och personen måste gilla pasta, inte någon som bara drinkar gröna juicer. Nej den ska äta riktig mat, säger Bianca i programmet.

Över 400 ansökningar trillade in i Biancas inkorg. Hennes agent Vanessa Lindblad och Bianca själv valde ut några ansökningar som såg bra ut och bjöd in dem till intervju.

Bianca Ingrosso har många bollar i luften och behöver en assistent. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Den första intervjupersonen hette Johanna. När Biancas agent Vanessa Lindblad frågade varför Johanna hade sökt till just det här jobbet får hon ett svar som kunde ha varit bättre.

– Jag är väldigt kräsen och petig. Jag kan se mig själv jobba på ett kontor och så.

Tyvärr hade inte Johanna något av det Bianca sökte.

Den andra intervjupersonen, Vanessa, var ett riktigt fan av Bianca. Det första hon berättade var att hon älskade Benjamin Ingrossos musik och samtidigt visade upp en ring designad av Bianca.

– Vad fina ni är när man ser er på riktigt, fnissar Vanessa.

Bianca älskar pasta och det måste också assistenten göra. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca är överlycklig för att tjejen gillar pasta och Benjamins musik men Vanessa kände inte lika.

– Jag vet inte vad som hade hänt om om jag inte var här, det hade nog gått åt helvete. Jag tror de bara hade pratat om pasta, livet och krama varandra, säger Biancas agent Vanessa Lindblad.

Se i klippet ovan hur det gick för Bianca att hitta den perfekta assistenten.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja bli Biancas assistent?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.