Lancelot Hedman och Paulina Paow Danielsson.
Lancelot Hedman och Paulina Paow Danielsson berättar om barnplanerna i sin senaste Youtubevideo. - Foto: Instagram, Youtube

Paow och Lance Hedman om planerna: "Ska vi behålla barnet?"

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot "Lance" Hedman är ett par igen, och nu planerar de sin framtid tillsammans.


"Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, och thaiboxaren Lancelot "Lance" Hedman, 17, har varit ihop i ett halvår, och paret är nyligen hemkomna från Thailand där de var i flera veckor. 

I veckan startade paret en Youtube-kanal, och i den andra videon de lagt ut så svarar de på sina fans frågor – de benar ut allt från deras framtid, vad de önskar sig och fördelarna och nackdelarna hos varandra.

Paow och Lance har startat en Youtubekanal. Bildkälla: Instagram.

En av frågorna paret ofta får är när de ska ha barn. Då berättar Paow att hon i en intervju sa att de skulle ha barn snart, men nu tar hon tillbaka orden.

– Vi vill ha barn när vi har landat lite, gjort allt vi vill göra och har ett stabilt liv. Vi kan ju knappt ta hand om oss själva, säger Lance.

Paow tänker att det kanske blir barn om ett eller två år, och Lance fyller då i att det kan bli barn "imorgon eller nästa vecka".

– Tänk om vi är med barn nu, säger Paow då i klippet.

Paow berättar att hon har slarvat lite med sina p-piller och att hon då mådde jätteilla. Under flygresan till Thailand spydde Paow, och Lance var då riktigt orolig.

– Du sa ju faktiskt då, "ska vi behålla barnet"?, säger Paow i vloggen och kramar om Lance.

– Men det är ju klart, vafan händer det så händer det ju. Men vi hoppas att det inte händer nu i alla fall, säger Lance då.

Lance och Paow pratar om barn. Bildkälla: Youtube

– Så om det händer nu skulle jag inte göra en abort. Jag har ju redan sagt att jag inte vill göra en abort, svarar Paow.

– Det ska inte jag tvinga dig till att göra heller, säger Lance.

– Men vi skyddar oss. Eller vi har inte ens sex, kontrar Paow.

– Aldrig, svarar Lance.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om att Lances mamma Magdalena Graaf inte är särskilt pepp på att bli farmor. 

Trots att hon gillar Paow och har tagit emot henne i familjen med öppna armar så verkar inte Magdalena tycka att det är dags med barn riktigt ännu.

"Min största oro att Paulina och Lance inte ska skydda sig. Min nummer ett-skräck skulle vara samtalet: "Ooops vi ska ha en bebis, det blir säkert jag som får passa en massa och så vidare. Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig", skrev Magdalena i sin blogg då.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.