Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns Zelmerlöw berättade om otroheten för Ciara Janson

- 28/02/2018, 18:08

Det är i kvällens avsnitt av "Renées brygga" i TV4 som artisten Måns Zelmerlöw berättar om sitt förhållande med fästmön Ciara Janson – och om sin otrohet.

Måns Zelmerlöw, 31, och hans flickvän Ciara Janson, 30, träffades på ett bröllop år 2016. 

På nyårsafton samma år gick Måns och Ciara ut med att de är ett par, och i juni 2017 så gick Måns ner på knä och friade till Ciara med en ring från Efva Attling – och ja, Ciara sa ja! 

I december 2017 avslöjade paret att de ska bli föräldrar.

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw.
Ciara Janson och Måns Zelmerlöw ska bli föräldrar. Bildkälla: Instagram

Ciara har sonen Archie från ett tidigare förhållande, men nu får Archie alltså snart ett storasyskon – Ciara är just nu i vecka 26, och det blir en liten pojke.

Men kärlekssagan mellan Måns och Ciara var inte självklar från början – i kvällens avsnitt av "Renées brygga" så är en av gästerna Måns Zelmerlöw, och där berättar han att Ciara inte var ett dugg intresserad av honom från början.

– Hon var fullständigt ointresserad. Jag fick kämpa för det. Till slut efter en månads messande fram och tillbaka så åkte jag över till London och sa "nu ses vi" och då gjorde vi det och hade en fantastisk middag där och på den vägen är det. Det känns så rätt, berättar Måns för Renée Nyberg.

Måns Zelmerlöw i Renees Brygga.
Måns Zelmerlöw i "Renées Brygga". Bildkälla: TV4

I programmet berättar Måns att han är på ett nytt ställe i livet där han fått perspektiv på saker, och han talar även ut om de destruktiva sidorna i hans bekräftelsebehov. 

Det var i en intervju med Kristoffer Triumf i podcasten "Värvet" år 2014 som Måns berättade att han hade varit otrogen i sina tidigare förhållanden, och att han hade gått i terapi för att komma till bukt med problemet.

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt.
Måns Zelmerlöw har tidigare varit tillsammans med Marie Serneholt. Här ser vi dom år 2010. Bildkälla: Stella Pictures.

 Renée Nyberg frågar nu Måns i kvällens program om han skäms över hur han har varit tidigare med "alla tjejer" och bekräftelsen. Och otroheten kommer också på tal. Vet Ciara om Måns tidigare otrohetsaffärer? 

– Absolut, hon vet om allting. Hon är ju likadan. Så det är bra, haha, skrattar Måns.

Renée undrar om inte Måns blir orolig av det. 

– Nej, det handlar ju om att vi känner igen oss i varandra. Att man är på samma nivå. Och att båda kämpar för att det ska vara vi. Hela vägen, säger Måns.

Läs mer om vem Ciara Janson är här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.