Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är första bilden på Kylie Jenners dotter Stormi Webster

- 02/03/2018, 07:51 -

Nu har Kylie Jenner delat med sig av den första bilden på dottern Stormi Webster. Det gjorde hon på Instagram och på bara några timmar har bilden fått närmare åtta miljoner likes.

Ända sedan ryktena om att Kylie Jenner skulle vara gravid började cirkulera förra året så har de flesta som följer familjen varit på helspänn.

Under flera månader undrade fansen om det verkligen stämde eller inte, eftersom stjärnan själv varken förnekade eller bekräftade graviditetsryktet.

Men den fjärde februari delade hon med sig av nyheten att hon blivit mamma på Instagram. Den första februari 2018 hade Kylie Jenner och Travis Scotts dotter Stormi Webster kommit till världen. 

Vi har fått vänta länge på en bild på henne, men nu har Jenner faktiskt delat med sig av de första bilderna på henne tillsammans med dottern.

Det gjorde hon på Instagram när dottern blev en månad gammal och bilderna är riktigt gulliga. 

Kylie Jenners första bild på dottern Stormi
Kylie Jenners första bild på dottern Stormi. Bildkälla: Kylie Jenner Instagram

På bara sju timmar har bilderna fått nästan åtta miljoner likes. Den senaste bilden som Kylie Jenner la ut på dottern var en bild på hennes hand och den slog rekord och har över 17 miljoner likes

Varför Jenner höll graviditeten hemlig fanns det många olika teorier om. En ska ha handlat om att hennes mamma Kris Jenner menade att de kunde tjäna mer pengar på om Kylie väntade med att berätta om det. 

Men enligt andra källor ska det ha handlat om att Kylie Jenner mådde så dåligt över hur hennes kropp förändrades

Den fjärde februari delade hon alltså med sig av nyheten om att hon hade blivit mamma. När hon gick ut med nyheten så gjorde hon det med en otroligt rörande video. Här kan du läsa mer om det och se den fina videon

För några dagar sedan delade även Kim Kardashian med sig av en bild på Chicago West – här kan du läsa mer om det

Du kanske också vill läsa: Kylie Jenner döpte sin dotter till Stormi – det här betyder det.

TV: Här är de första bilderna på Kylie Jenner efter graviditeten

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.