Paow och Lancelot Hedman har gjort slut: "Blir inte vi igen"

Nu har det hänt igen. Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut, för tredje gången. Efter uppbrottet valde Paulina även att lägga ut Lancelots nummer och bad sina följare att "terra honom".


Ja, du hörde rätt. Förhållandet mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, har tagit slut igen. 

Och enligt Paow kommer det före detta paret inte att bli tillsammans igen. 

Lance och Paow har från första början varit av och på och deras relation har varit förhållandevis stormig. Förhållandet har kantats av bråk, svartsjukedraman och uppbrott, men för någon vecka sedan bestämde sig paret för att bli tillsammans igen, och firade kärleken med att starta upp en gemensam Youtubekanal. 

I första videon visar Paow upp sin nya tatuering, som föreställer Lancelots namn under bröstet. 

Paulina tatuerade in Lancelots namn för en vecka sedan.

Men sedan kom helgen, och bråken var igång. Igen. Och denna gång ledde det inte bara till att paret gjorde slut, och att Paow avföljt både Lance och Magdalena Graaf, utan i stridens hetta valde även Paow att lägga ut Lancelots nummer samt uppmanade sin följare att ringa och terra numret, någonting som Bloggbevakning uppmärksammade.

Lance sände live under helgen. Då skrev han att det tagit slut med Paulina.

"Numret visar sig vara registrerat på Magnus Hedmans företag – alltså Lance pappa – vilket betyder att det med största sannolikhet är Lance nummer hon lagt ut",skriver Bloggbevakning.

Paulina å andra sidan, skrev ut och uppmanade sina följare på Snapchat att de skulle ringa och terra Lancelot.

Under söndagskvällen skrev Paow äntligen ut en text där hon ger sin version om vad som hänt.

"Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort", skriver Paulina. 

"Det blev mitt heltidsjobb att försöka göra honom nöjd, att han väldigt lätt blir sur på småsaker för att han legat och googlat saker om mitt tidigare liv, hur han ständigt visade mig bilder på andra killar på Instagram och frågat ”har ni legat” svarade jag nej så ljög jag osv och han kunde bli tyst i tre dagar och inte ens röra mig för att han var tvungen att ”bearbeta det”, tillägger hon. 

Lancelot Hedman Graaf.

Paulina fortsätter med att berätta att hon tror sig kunna se att hon och Lancelot blir tillsammans någon gång i framtiden, men inte än på ett tag. Hon berättar även att hon inte ångrar att hon tatuerat in hans namn. 

Trots att paret varit av och på tidigare säger Paow att det inte kommer att bli hon och Lance igen. I alla fall inte på ett tag.

"Vi funkar inte, våra personligheter funkar inte ihop. Jag har för första gången fått veta hur det känns att ha ont i hjärtat, absolut så har jag känt sorg över ett break up tidigare. Hur slutar man älska någon? Att jag gjorde tatueringen ångrar jag inte. Tyvärr så kan ni inte trycka på det när ni försöker vara elaka och taskiga ni som vet ALLT om mig och hur jag är bakom stängda dörrar. Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall", avslutar hon.

Men nu har även Lancelot givit sin version vad vad som hänt om varför förhållandet tog slut. Läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!