Nu ger Lancelot Hedman sin version om uppbrottet från Paow

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut, för tredje gången. Nu berättar han sin version om vad som hänt.


Förhållandet mellan Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, har tagit slut igen. Och denna gång har de sagt att det är tredje gången gillt.

Lance och Paow har från första början varit av och på och deras relation har varit förhållandevis stormig. Förhållandet har kantats av bråk, svartsjukedraman och uppbrott, men för någon vecka sedan bestämde sig paret för att bli tillsammans igen, och firade kärleken med att starta upp en gemensam Youtubekanal där Paow bland annat visade att hon nyligen tatuerat in "Lancelot" under ena bröstet. 

Här visar Paow upp sina nya kärlekstatuering för cirka en vecka sedan.

Men lyckan blev kort. 

Någon vecka senare hade paret ett stor bråk, vilket slutade med att Paow avföljde Lancelot och mamma Magdalena Graaf, läckte ut Lancelots nummer på sociala medier med uppmaningen att "ringa och terra honom" och slutligen då att paret gjorde slut. 

Paulina skrev att hon tyckte det hela kändes "pinsamt" då hon och Lance varit så mycket "fram och tillbaka".

"Han visade bilder och frågade om vi legat"

På sin blogg förklarade Paow lite om vad som hänt och påstod att det, till skillnad från tidigare relationer, inte varit hennes fel denna gång, utan att det mesta faktiskt legat på Lancelot. 

"Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort", skriver Paulina. 

"Det blev mitt heltidsjobb att försöka göra honom nöjd, att han väldigt lätt blir sur på småsaker för att han legat och googlat saker om mitt tidigare liv, hur han ständigt visade mig bilder på andra killar på Instagram och frågat ”har ni legat”. Svarade jag nej så ljög jag osv och han kunde bli tyst i tre dagar och inte ens röra mig för att han var tvungen att ”bearbeta det”, tillägger hon. 

Paow var en av de starkast lysande profilerna i Paradise Hotel 2014. Här syns hon vinnarhångla med Eric Hagberg som hon vann hela balusen med. Någonting som idag kan tänkas stickas i Lancelots ögon. Bildkälla: Printscreen Viafree

Paow har nyligen skrivit en inlägg och tackat för det stödet hon mött från sina läsare efter uppbrottet. Vill du läsa mer om hennes version av uppbrottet kan du göra det här.

Lancelot skrev under en live att det var slut mellan honom och Paulina.

Och nu har äntligen Lancelot givit sin version om uppbrottet, där han faktiskt håller med Paulina och säga att han bar största delen av ansvaret. Detta då han inte kunde hantera sin svartsjuka. 

"Detta kommer bli det sista jag uttalar mig om min och Paulinas relation. Hon har gett mig bland de bästa  sex månaderna i mitt liv, inget snack om den saken. Men jag måste vara ärlig. Jag hade dåligt tillit till Paulina för att det hände vissa saker i början av vårt förhållande vilket resulterade i att jag kunde bli svartsjuk", skriver han och fortsätter. 

"Detta förhållande tog slut på grund av mig. Att jag inte kunde hantera mina känslor. Jag står för att detta är 80% mitt fel. Paulina fick mig uppleva riktig kärlek för första gången i mitt liv. Det jag har lärt mig av detta är att kärlek är underbart och ett helvete. Detta är det sista jag någonsin kommer säga om vårt förhållande, avslutar han. 

Lancelot har nu givit sin version av uppbrottet. Han säger även att han aldrig kommer att vilja prata om det igen. 
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".