Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso stod till slut som vinnare av melodifestivalen 2018. - Foto: TT

Benjamin Ingrosso är årets vinnare av Melodifestivalen

Efter deltävlingar och andra chanser som har varit fyllda av dramatik så har vi äntligen fått fram våran vinnare i Melodifestivalen 2018. Stort grattis till Benjamin Ingrosso!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Efter veckor av deltävlingar, andra chansen och förväntningar så har vi äntligen fått kröna årets vinnare av Melodifestivalen. Efter att briljerat och tagit folkets hjärtan med storm och charmat juryn med låten Dance You Off så kan vi nu gratulera Benjamin Ingrosso till vinsten.

Stor lycka i Ingrossolägret efter vinsten. Bild: TT

Resan har varit lång

Melodifestivalsresan har varit lång och sannerligen spännande. Vi har fått känna på elektriciteten i Karlstad och vi överöstes av publikens kärlek i Göteborg. 

I Malmö så välkomnades vi med värme och folklighet och i Norrlands kustpärla Örnsköldsvik så bjöds det på fuldans och spänning.

Vi fick se en andra chans i Kristanstad med dramatik och bidrag som blivit favoriter i hushåll runt om i Sverige redan nu. Innan vi till sist kunde nå tävlingens slutpunkt i Stockholm och gratulera Benjamin  till vinsten.

Där något tar slut så börjar något nytt

Så sant som sagt. Melodifestivalen må vara över för denna gång men nu blickar vi vidare mot en spännande uppgörelse i Eurovision Song Contest som i år hålls i Lissabon, Portugal.

Vi gratulerar Benjamin  till vinsten och önskar honom lycka till! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Vann det rätta bidraget?
Tack för din röst!