Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna-Lisa Herascu berättar om ovanliga rumpoperationen: "Jättenöjd"

Nöje | 18/03/2018 13:57

Ex on the beach-legendaren Anna-Lisa Herascu, 22, väljer nu att berätta om det avancerade ingreppet hon nyligen genomgick. Anna-Lisa har nämligen gjort ett brazilian butt lift, och reste hela vägen till Turkiet för att kunna genomföra den.

Anna-Lisa Herascu, 22, klev 2015 in i Ex On The Beach Sverige och skapade kalabalik i skandalsåpan. Hon är även känd som Andrijano "Adinatoor" Mijanovics (som är känd från samma dokusåpa) flickvän och paret har minst sagt genererat rubriker genom åren som gått. Båda två var även deltagare i samma såpa året efter. 

Anna-Lisa Herascu
Bildkälla: Instagram

För cirka ett och ett halvt år sedan erkände Andrijano att han begått ett ett sexövergrepp på sin exflickvän, detta skrev han ut på Anna-Lisas blogg men han valde senare att radera inlägget.

Paret är fortfarande tillsammans och bor i Stockholm tillsammans med hunden Molly. 

Berättar om operationen

Anna-Lisa har över 50 000 följare på sin Instagram där hon flitigt uppdaterar sina följare om livet. Hon driver även en blogg där hon då och då går in och skriver om sin vardag. Hon berättade för att par månader sedan om att hon hade en grej på g" men som hon ville avvakta med att berätta om.

Hon hintade om att det hela gällde en operation, men då hon tidigare opererat brösten mer än en gång, kunde hennes följare inte lista ut vad det hela kunde gälla. 

Anna-Lisa har varit väldigt öppen med att hon opererat sig.
Anna-Lisa har varit väldigt öppen med att hon opererat sig. Bildkälla: Instagram

Nu har hon äntligen gått ut och avslöjat att det hela gällde ett brazilian butt lift. Operationen brazilian butt lift går ut på att kirurgen fettsuger bort fett från rygg och mage och sedan placerar det här fettet i skinkor/rumpa på patienten. ingreppet är väldigt vanligt världen över, men i Sverige är det mer ovanligt och hittills är det väldigt få kliniker som genomför ingreppet. 

Anna-Lisa letade därför upp en klinik som ligger i Turkiet dit hon åkte och opererade sig. 

"Allt började med att jag såg en tjej vid namn Chloe Khan på Instagram, hon hade gjort sin rumpa på samma klinik. Resultatet vart så fint och jag följde hela hennes resa via sociala medier", skriver Anna-Lisa.

Chloe Khan
Chloe Khan. Bildkälla: Instagram
Chloe Khan Instagram
"Allt började med att jag såg en tjej vid namn Chloe Khan på Instagram, hon hade gjort sin rumpa på samma klinik. Resultatet vart så fint och jag följde hela hennes resa via sociala medier, skriver Anna-Lisa.

Anna-Lisa flög till Turkiet där hon på kliniken träffade en kirurg som berättade hur ingreppet skulle gå till. Sagt och gjort – ett par dagar senare var det dags. 

"Hela operationen tog två timmar och 30 minuter ungefär. Men när jag vaknade frös jag som en idiot.  Men jag fick det förklarat sen att innan man börjar själva operationen får man en tub i halsen som de häller i någon vätska i som gör att fettet fryser och de blir lättare att fettsuga. Därav fryser man extremt mycket i ungefär 30 minuter efter att man vaknat ur narkosen", berättar hon vidare. 

Profilen berättar vidare att hon idag är supernöjd med upplevelsen och resultatet, men att hon är sparsam med bilder då hon vill "läka färdigt". 

"Många har frågat om bilder, vilket jag har varit väldigt snål med för jag vill vara färdigläkt innan jag publicerar någonting. Min operation kostade cirka 55 000 svenska kronor. I Sverige ligger denna operationen på 90 000 kronor. Självklart vart de läskigt att operera sig utomlands och så vidare, men det är nog det bästa valet jag gjort. Jag ångrar faktiskt att jag inte gjorde mina bröst där istället. Slår vad om att det skulle blivit 1000 gånger bättre", skriver hon.

Alla kirurgiska ingrepp kan medföra komplikationer såsom effekter av narkosen, infektioner, svullnader, rodnad, blödningar och smärta. Givetvis finns det också en risk att du som patient inte blir helt nöjd med resultatet om det transporterade fettet inte fäster i så stor utsträckning som man önskat. Din läkare kommer att gå igenom komplikationer och risker med dig på din konsultation. Källa: Art Clinic

Anna-Lisa berättar om sjukdomen: "Fick den redan när jag var 14 år"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du gjort någon skönhetsoperation?