Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kendall Jenner rappar om sin vagina och ja – det är pinsamt

- 18/03/2018, 19:08

Kendall Jenner gästar Chris Browns nya låt "Freaky Friday" som han gör tillsammans med Lil Dicky – och nu hånas hennes insats i videon av fansen. Dessutom möts hon av massiv kritik eftersom hon samarbetar med Brown som har misshandlat Rihanna.

År 2014 skulle Kim Kardashians make Kanye West, 40, göra Kims småsystrar Kendall och Kylie Jenner till rapstjärnor.

– Kanye har snackat med alla sina kompisar och sagt att både Kendall och Kylie är "extremt talangfulla" och att han vill jobba med dom i studion, berättade en källa för The Sun då.

– Han vill vara manager åt dom och han har redan börjat skriva låtar åt dom och planerat deras outfits. Hans designteam håller just nu på att arbeta fram en cool image för tjejerna. Han är så peppad på hur framgångsrika de kommer bli. Han ser dollartecken i ögonen, berättade källan då.

Ja, så blev det inte riktigt. Fyra år senare så driver Kylie det enormt framgångsrika Kylie Cosmetics där hon håvar in miljarder.

Och Kendall, 22, är en galet framgångsrik supermodell som pryder omslag och går visningar på löpande band.

Men Kendall kanske fortfarande känner sig lockad av en karriär som rapstjärna. Under gårdagen var det nämligen premiär för komikern Lil Dickys låt "Freaky Friday" som gästas av Chris Brown. 

I slutet av låten så ser vi cameos från bland annat DJ Khaled och Ed Sheeran. Och även Kendall gör ett inhopp med en eh, vers.

Kendall Jenner i videon till
Kendall Jenner i videon till "Freaky Friday". Bildkälla: Youtube

"Jag är Kendall Jenner. Jag har en vagina. Jag ska utforska den nu. Oj jävlar, jag har en vagina. Jag ska lära mig hur en kvinna funkar", rappar Kendall och hoppar sedan ner i en säng för att utforska sina privata delar.

Kendall Jenner i videon till
Kendall Jenner i videon till "Freaky Friday". Bildkälla: Youtube

På Twitter har flera fans nu riktat kritik mot Kendall – och inte för den usla insatsen. 

Utan på grund av det faktum att Chris Brown misshandlade sin dåvarande flickvän Rihanna – och att Kendall nu syns i samma video som Brown, skriver Daily Mail.

Chris Brown misshandlade flickvännen Rihanna.
Chris Brown misshandlade flickvännen Rihanna. Bildkälla: Alex Gallardo/AP/TT Bild

"Kendall Jenner tänkte 'Åh jag hade aldrig gjort Pepsi-reklamen om jag hade vetat! Och nu är hon med i en Chris Brown-video. Skrattar ihjäl", skriver en person.

Personen syftar på den omtalade Pepsi-reklamfilmen som Kendall var med i förra året – och filmen har kallats "den absolut värsta reklamfilmen genom tiderna" av tidningen Independent.

Kendall Jenner.
Kendall Jenner var "helt förstörd" efter hatet mot Pepsi-reklamen hon var med i förra året.

Pepsis plan var att sprida ett budskap om fred – men det gick inte särskilt bra. 

Istället kritiserades filmen från alla håll och kanter eftersom den försöker profitera på black lives matter-rörelsen och förringa de allvarliga problemen med polisens övervåld.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.