​Kendall Jenner är "helt förstörd" efter Pepsi-reklamen

- 06/04/2017, 12:55
Kendall Jenner är "helt förstörd" efter Pepsi-reklamen.

Kendall Jenner är "helt förstörd" efter Pepsi-reklamen.

Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Supermodellen Kendall Jenner har hamnat i hetluften efter den fruktansvärt pinsamma Pepsi-reklamen som nu har dragits tillbaka.

Den har kallats den absolut värsta reklamfilmen genom tiderna av tidningen Independent.

Läskjätten Pepsi slog på stort och lanserade under gårdagen en reklamfilm med supermodellen Kendall Jenner, 21, i huvudrollen.

Pepsis plan var att sprida ett budskap om fred – men det gick inte särskilt bra. Istället kritiserades filmen från alla håll och kanter eftersom den försöker profitera på black lives matter-rörelsen och förringa de allvarliga problemen med polisens övervåld.


Under gårdagen drog Pepsi tillbaka reklamfilmen och gick ut med en ursäkt.

"Pepsi försökte sprida ett globalt budskap om enighet, fred och förståelse. Uppenbarligen gjorde vi ett misstag och ber därför om ursäkt. Vi ville inte förminska svåra frågor och drar in reklamen. Vi vill även be Kendall Jenner om ursäkt för att ha placerat henne i denna position".

Kendall själv är enligt en källa till Entertainment Online "helt förstörd".

– Det här är den första kontroversiella kampanj hon har varit med. Även fast hon inte hade något att göra med produktionen och budskapet så kommer hon att beskyllas eftersom hon är ansiktet utåt, säger källan till Entertainment Online.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!