Kylie Jenner är rikast i familjen Jenner-Kardashian.
1 av 3
Kylie Jenner är rikast i familjen Jenner-Kardashian. - Foto: Charles Sykes/Invision/AP/TT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian och Kendall Jenner.
2 av 3
Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian och Kendall Jenner. - Foto: Matt Sayles/AP/TT Bild
Kylie Jenner är rikast i familjen Jenner-Kardashian.
3 av 3
Kylie Jenner är rikast i familjen Jenner-Kardashian. - Foto: Stella Pictures

Kylie Jenner är rikast av sina syskon – har över 3 miljarder

Kylie Jenner är bara 20 år gammal men är redan rikast av alla i familjen Jenner-Kardashian. Japp, hon är redan rikare än sin kända storasyster Kim Kardashian.


Instagramdrottningen och sminkmogulen Kylie Jenner, 20, är nybliven mamma till dottern Stormi Webster som hon har tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 25. 

Men det är inte bara familjelycka som Kylie kan glädjas åt. Hennes affärer går även de riktigt, riktigt bra. 

Ja, Kylie som är yngst i familjen Jenner-Kardashian är faktiskt den rikaste av dom alla. 

Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian och Kendall Jenner år 2011. Bildkälla: Matt Sayles/AP/TT Bild

Kylie har nämligen blivit miljardär på sina läppstift och gloss. I en intervju med magasinet LOVE så intervjuades Kylie av sin mamma Kris. Där avslöjade Kylie hemligheten bakom sin enorma framgång. 

– Jag lägger ner mycket hårt arbete. Jag gör inte det här för att tjäna pengar. Jag tänker inte ens på den biten, säger Kylie i intervjun med LOVE. 

Med så enorma summor på kontot så tror vi däremot att Kylie tänker på ett och annat. 

Kylie Jenner är miljardär. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

Enligt Daily Mail som har tagit del av Forbes sammanställning av de rikaste inom familjen Jenner-Kardashian så är Kylies nettoförmögenhet nämligen 3,2 miljarder kronor. 

Så vem är rikast och "fattigast" i en av världens mest kända familjer? 

1. Kylie Jenner, 20, har en nettoförmögenhet på 3,2 miljarder kronor. 

2. Kim Kardashian, 37, har ingen anledning att hänga läpp. Hon kammar hem den andra platsen på listan med sina 1,4 miljarder. 

3. Khloe Kardashian, 33, som väntar sitt första barn, kniper den tredje platsen på listan. Khloes bebis kommer inte behöva gå hungrig direkt – hela 322 miljoner kronor har hon på banken. 

Khloe Kardashian med en redig dollarbunt. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

4. Kourtney Kardashian, 38, hittar vi på den fjärde platsen. Kourtney, som är äldst av alla syskonen, har mastiga 282 miljoner kronor på kontot. 

5. Kendall Jenner, 22, gör en strålande karriär som modell och det syns onekligen på hennes bankomatkvitto. Hela 145 miljoner kronor ruvar Kendall på. 

6. Robert Kardashian, 30, är "fattigast" i familjen. Vilket betyder att han ändå har 48 miljoner kronor...

Kim Kardashian är en av världens 47:e rikaste kändisar. Men vad tjänar hon pengar på egentligen? Här kan du läsa om Kim Kardashians galna miljardframgång. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.