Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian bor med hans ex-tjej

Nöje | 23/03/2018 12:05

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian bor tillsammans i en villa på Lidingö utanför Stockholm. Nu berättar Laila att de ibland är tre stycken – och det är nämligen Koroshs ex-flickvän.

Programledaren, låtskrivaren och artisten Laila Bagge, 45, och hennes pojkvän Korosh Kananian, 26, har träffats sedan årsskiftet 2014-2015. 

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren men paret bestämde sig för att gå skilda vägar, och deras skilsmässa gick igenom sommaren 2015.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Laila och Korosh bor tillsammans i en flådig villa på Lidingö, och på Instagram berättade Laila i november 2017 om parets starka band till varandra.

"Tre år har gått och jag blir precis lika pirrig när jag är med dig nu som jag blev då! Din styrka att lyfta mig när jag är svag, din omtänksamhet att alltid tänka och sätta mig och barnen först i alla lägen, och den villkorslösa kärleken och lojaliteten du visar är något jag uppskattar mest och aldrig varit med om tidigare. Jag älskar dig babe", skrev Laila till sin pojkvän.

Laila Bagge och Korosh Kananian.
Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram.

Kärleken verkar riktigt stark mellan Laila och Korosh – och svartsjuka verkar inte finnas på tapeten hos paret. Nu avslöjar nämligen Laila att Koroshs ex-flickvän bor hos dem då och då.

– Hon sover över ibland hos oss, vi är vänner, och hon är den som brukar komma hem och hjälpa till när vi ska ha fester och städar efteråt tillsammans med oss och hänger, säger Laila till Hänt, skriver Stoppa Pressarna.

Laila Bagge
Laila Bagge är inte den svartsjuka typen. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Laila och Korosh har renoverat sin villa och i somras var det altanen som skulle målas om. Då var Korosh ex-tjej på plats med en pensel i högsta hugg och hjälte till.

– När vi målade altanen i somras så var hon med. Hon har blivit en tredje inneboende då och då när hon är i Stockholm. Det funkar jättebra, säger Bagge till Hänt, via Stoppa Pressarna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Är du svartsjuk på din partners ex?