Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Klara Svenssons läskiga krasch i Superstars

Nöje | 27/03/2018 13:33

I kvällens Superstars tävlar idrottsproffsen i trial-tävling på cykel. Proffsboxaren Klara Svensson faller riktigt illa på cykeln med huvudet före och får åka till sjukhus. Så här gick det för Klara efter hennes otäcka krasch.

Klara Svensson är en av de idrottsproffs som är med i årets Superstars.

I kvällens avsnitt är det dags för inviduella tävlingar och grenen trial på cykel. Det är en hård gren och förra säsongen bröt Magdalena Forsberg revbenen.

I slutet av grenen ramlade Klara riktigt otäckt. Hon ramlade av cykeln med ansiktet ner mot den hårda backen. Det gick så illa att Klara fick åka till sjukhuset för att undersökas. 

– Det är så frustrerande att bara ligga på sjukhuset när de andra tävlar och samlar in poäng, säger Klara från sjukhussängen.

Klara Svensson
Klara Svensson kraschade otäckt i Superstars.

Ikväll är det också Thomas Ravellis tur att vara middagsvärd och han bjuder på glimtar och anekdoter ur sin långa karriär som målvakt. Klara återvänder till huset efter ett tag på sjukhuset, hon är blåslagen och svullen.

– När Klara kom tillbaka till huset och man såg hur illa det såg ut ville man nästan börja gråta. Hon känns som en dotter, säger Thomas Ravelli i programmet.

Klara Svensson är en svensk proffsboxare som föddes den 15 oktober 1987 i Höllviken. Klara tog silver i VM 2006 och i EM år 2007. Klara även vunnit 17 av 19 proffsmatcher som hon har gått, hon är även expertkommentator på Viasat och en flitig föreläsare.

Senaste matchen Klara gick i boxningsringen bröt domaren matchen mot georgiskan Mari Tatunasjvili. Klara manövrerade nämligen sin motståndare och vann.

Klara Svensson boxningsproffs
Klara vann oslagbart i sin senaste match.

Inspelningarna av Superstars ägde rum på Kreta, Grekland, och bland årets deltagare ser vi bland annat höjdhopparen Patrik Sjöberg, 52, fotbollsspelaren Stefan Schwarz, 48, den legendariska målvakten Thomas Ravelli, 58 och längdskidåkaren Marie-Helene ”Billan” Östlund, 51 år.

Superstars sänds tisdagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Se Klara Svenssons otäcka krasch klippet ovan.

Tittar du på Superstars?