Torsdag 9 Dec
Stockholm

Bianca Ingrossos följare rasar: "Hade aldrig hänt om jag var man"

Bianca Ingrosso väljer nu att svara sina följare efter att hon överösts med negativa kommentarer på sin blogg.
Bianca Ingrosso väljer nu att svara sina följare efter att hon överösts med negativa kommentarer på sin blogg. Foto:

Det är i ett blogginlägg som Bianca Ingrosso berättar om kritiken hon tvingats ta emot efter sitt beslut om att skaffa en assistent. Hon menar att det hela inte hänt om hon varit man.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 23, kan för tillfället räknas till en av landets mest upptagna kvinnor. Hon jobbar just nu med en rad olika samarbeten, driver en välbesökt blogg, och filmar Wahlgrens värld på heltid. 

Bianca har tidigare pratat om hur stressad hon ofta är och ett tag ledde det hela till att hon kollapsade under ett meet and greet på Guldfynd i Stockholm. Hon har även haft problem med både minnet och synen till följd av stressen. 

Men hon bestämde sig tillslut för att skaffa sig en assistent som kan avlasta henne med olika saker som annars blir väldigt tidskrävande i hennes vardag. I ett avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna se när Bianca höll auditions hemma i sin lägenhet för att hitta en duktig assistent.

Men beslutat skulle komma att sticka i ögonen på hennes följare, och kommentarsfälten har svämmat över på hennes blogg.

Biancas blogg engagerar väldigt många som vill tycka till om hennes val i vardagen.

"Det räcker nu"

En stor skara följare har nämligen kommenterat på Biancas blogg där de påstår att det är dåligt och konstigt att profilen skaffat en assistent. De kallar henne även bortskämd och (sjukligt nog) lat. 

"Era kommentarer kring varför jag har en assistent, alltså det räcker nu. Ni hade aldrig påpekat detta om jag var kille eller man. Jag är en ung kvinna som jobbar stenhårt, varje dag i veckan och jobbar konstant med olika jobb, projekt och så vidare. Och jag hinner inte med och kan inte göra allt själv".

Bianca poängterar även att hela "assistent"-idén uppkom för att det skulle vara en rolig vinkel i Wahlgrens värld, men att hon aldrig skulle låta sin assistent tvätta åt henne, som det ser ut i programmet.

"Min assistent Lovisa jobbar med mig på heltid med att jobba med mig som ett team men även att hjälpa till med privata sysslor när jag inte hinner då jag måste jobba och lägga min tid på annat. Det där med tvätten hinner jag självklart själv. Det var mer en rolig vinkel som det blev i Wahlgrens Värld. Lovisa har aldrig tvättat åt mig men som assistent så får man sätta sina egna gränser och alla assistenter jobbar olika, skriver Bianca. 

Och ja, vi måste ju ändå säga att vissa av Biancas följare kanske borde börja bry sig mer om sitt eget liv, än om hennes.

Det var inte allt för länge sedan som Bianca uttalade sig om feminism i sin podd, vilket återigen fick hennes följare att gå i taket.

 – Ibland tycker jag bara att kvinnor går liiiite över styr. Inte alls så att en kvinna inte ska få tala eller så, men ibland blir det ett hat som är så jävla osexigt och omoget, säger Bianca, sa hon då. 

Bianca fick ta emot mycket hatkommentarer efter uttalandet och i nästa poddavsnitt valde hon därför att be om ursäkt. 

Läs mer:

Profilen gick nyligen ut i sin podd och berättade om det magiska resultatet hon fick efter att ha gått en sexkurs. Läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela