Tisdag 30 Nov
Stockholm

Därför lämnade Felicia Bergström Farmen VIP

Felicia Bergström /Resten av Farmen VIP-deltagarna
Felicia Bergström valde att avbryta sin medverkan i Farmen VIP. Foto: TV4

Under måndagens avsnitt valde Youtubern Felicia Bergström att lämna Farmen VIP, detta efter att hon valts till "storbonde" av Samir Badran. I programmet berätta hon för de andra, förvånade, deltagarna varför hon lämnar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är inte många deltagare kvar i Farmen VIP. Det sjätte avsnittet sändes på måndagskvällen och förra måndagen tvingades Samir Badran lämna programmet efter att ha blivit utslagen av Felicia Bergström i en frågesport.  

Efter det fick han ett sista uppdrag, precis som det brukar gå till i Farmen. Han skulle välja ut nästa veckas "storbonde" som ska vara ledaren under den kommande veckan. Han valde vännen Felicia Bergström till "storbonde" trots att han visste att hon inte alls var sugen på uppdraget. 

Men bara en kort stund efter att deltagarna fick reda på Samirs val fick vi se ett klipp där Felicia stod och pratade med programledaren Paolo Roberto

Hon berättade för honom att hon uppnått sin "bucketlist" som hon hade när hon klev in i Farmen och att hennes vänner har lämnat. 

– Jag känner mig ganska klar med Farmen, sa hon i programmet. 

Paolo Roberto frågade vad det var som fick henne att känna att hon inte ville vara kvar och Felicia svarade att det berodde på att alla som hon känt sig nära har åkt hem.  

– Jag tror nog att gruppen kommer tycka att det blir lite tomt, säger Felicia om hur hon tror att resten av gänget på farmen kommer reagera på hennes beslut. 

Felicia berättar mer om den "bucketlist" hon hade när hon klev in i Farmen. Den innehöll en hel del saker, bland annat att mjölka en ko, vara "storbonde", vara "andre kämpe", göra sitt eget smör och slakta en gris.

– Sen jag förlorade alla mina "boys" här inne så har jag känt att hemlängtan varit ganska stor också, sa Felicia till de andra deltagarna i programmet. 

Resten av deltagarnas reaktioner är delade. 

– Jag kan på ett sätt förstå hennes val, men det här är samtidigt ingen semestervistelse där man ska hänga med kompisar och checka av en "bucketlist", sa Klara Svensson i programmet. 

Se när Felicia berättade den tråkiga nyheten i klippet ovan. 

Farmen VIP sänds måndagar 20:00 i TV4.

Läs också om när Patrik Sjöberg tvingades avbryta inspelningen av Farmen VIP för att uppsöka sjukhus

Har du sett Farmen VIP?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela