Martin Knutsson har hittat kärleken i Rebecka Nilsson

Kärleken spirar i Sveriges kändisvärld. Nu avslöjar Are You The One-profilen Martin Knutsson att han fallit pladask för Ex On The Beach-profilen Rebecka Nilsson.


Kärleken spirar i Sveriges kändisvärld. 

Många gånger har vi fått se par finna varandra i olika program och dokusåpor. Anna Pankova och Kristian Täljeblad föll för varandra i förra årets upplaga av Paradise Hotel. Anna som vann Paradise Hotel valde sedan att bjuda sin käresta på en lyxig semester för vinstpengarna. 

Samma år träffades Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl i Ex On The Beach. Båda paren bor idag tillsammans i Stockholm. 

Anna Pankova och Kristian Täljeblad fann varandra i Paradise hotel 2017. Idag bor de tillsammans och driver en gemensam Youtubekanal. Bildkälla: Anna Pankova Instagram.
Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl träffades inne i Ex On The Beach. De blev snabbt kära i varandra och har idag en gemensam Youtubekanal och kilar fortfarande stadigt. Bildkälla: Antonija Mandir Instagram. 

Men nu har två profiler från olika program funnit kärleken i varandra. Detta efter att ha sprungit på varandra ute i Stockholms-vimlet. 

Det är inga mindre än Martin Knutsson från Are You The One och Rebecka Nilsson från förra årets Ex On The Beach som blivit kära. Paret sågs via gemensamma vänner och sprang på varandra ute. Detta visar de nu stolta upp på sina sociala medier. 

"I mitten av januari så träffade jag den här tjejen en utekväll. Det blev den bästa utekvällen i mitt liv! Nu har vi varit tillsammans i nästan tre månader och under tiden mitt TV-program gått så har vi tvingats hålla vårt förhållande hemligt. Men nu är det tid för världen att veta", skriver Martin romantiskt på sin Instagram. 

På grund av att Are You The One nyligen har sänts på TV så har paret inte kunnat avslöja sin relation. Bildkälla: Rebecka Nilsson Instagram.
Bildkälla: Instagram

Vi kan inte annat än gratta de nykära paret till kärleken!

TV: Ex On The Beach-profilen Josephine Qvist opererar sig igen

Läs också om vad Ex on the beach-stjärnorna säger om att ha sex i TV

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du kär just nu?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.