Bianca Ingrosso köpte väskor för 60 000 kronor.
1 av 4
Bianca Ingrosso köpte väskor för 60 000 kronor. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.
Rihanna med Chanelväska.
2 av 4
Rihanna med Chanelväska. - Foto: BESTIMAGE
Rita Ora gillar Chanel.
3 av 4
Rita Ora gillar Chanel. - Foto: Stella Pictures / Domine Jerome/ABACA
Kylie Jenner gillar Chanel.
4 av 4
Kylie Jenner gillar Chanel. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews

Bianca Ingrossos galna lyxköp: "Mina pengar, mina regler"

Efter en tuff vinter och mycket jobb så passade Bianca Ingrosso på att shoppa loss lite. Nu berättar hon om sina galet lyxiga köp – och fansen älskar det.


Bianca Ingrosso, 23, har gjort en sanslös karriär den senaste tiden – hon driver en framgångsrik blogg, en Youtube-kanal, podcasten "Har du sagt A får du säga B", syns i juryn i "Talang" och självklart i det omåttligt populära "Wahlgrens värld". 

Och det syns onekligen på hennes feta bankkonto – förra året så hade hon nästan en miljon kronor på kontot. Eller 895 200 kronor om vi ska vara exakta.

Så självklart har Bianca råd att unna sig av livets goda. Under en resa till Milano nyligen så njöt Bianca av sol, god pasta och mys på uteserveringar. Och ja, det blev en hel del shopping också.

I mitten av april bjöd Bianca sina följare på en bild där hon poserade i Milano med en stor påse från Chanel i handen.

– Min första Chanel-väska!, skrev Bianca och lovade flera bilder på bloggen.

Bianca Ingrosso har köpt sin första Chanelväska. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men med ett fullspäckat schema så har det inte blivit några bilder – förrän nu. 

I sin blogg berättar nu Bianca om sina TVÅ nya väskor. Det blev en ryggsäck från Chanel och en väska från Yves Saint Laurent. Att valet föll på ryggsäcken verkade framförallt vara för att det inte är så många som har den.

Chanel är många kändisars favoritmärke. Här ser vi Rihanna kittad i Chanel från topp till tå. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag är helt förälskad i den och hoppas att inte alla går och köper den nu haha för jag gillar att vara lite ”själv” med den konstigt nog", skriver Bianca om sin ryggsäck.

För den vita ryggsäcken från Chanel så betalade Bianca nästan 34 000 kronor.

Och det slutade som sagt inte där...

Bianca Ingrossos nya ryggsäck. Bildkälla: Instagram

Inne på Yves Saint Laurent-butiken fanns det nämligen en speciell väska i precis rätt färg som även den fick följa med Bianca hem till Sverige. Den YSL-väskan som Bianca slog till på kostar cirka 25 000 kronor.

Så totalt la Bianca alltså 59 000 kronor på sina väskor!

"Kan låta galet att köpa två väldigt dyra väskor samtidigt men jag har lovat mig själv att börja belöna mig själv efter stora jobb och efter att ha gått igenom en väldigt tuff vinter så unnade jag mig dessa och jag ångrar mig inte för en enda sekund. My money my rules", avslutar Bianca sitt blogginlägg.

I kommentarsfältet skriver Bianca verkligen är värd väskorna och hyllar hennes goda smak. 

"Tycker du gör helt jävla rätt i att köpa exakt vad du vill, ingen annan än du har jobbat för de väskorna och pengarna. You rule", skriver en person.

Bianca Ingrossos väskor. Bildkälla: Blogg@Bianca Ingrosso

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.