Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här frågas Stefan Löfven ut om Linn Ahlborg – se hans svar här

Nöje | 10/05/2018 13:26

När Stefan Löfven var med i ​Margaux Dietz program Partitempen fick han svara på frågor om pinsamma minnen och om Linn Ahlborg.

Man kan tycka att Sveriges statsminister – som alltså just nu är Stefan Löfven – ska ha koll på en av vår tids mest växande branscher. 

Sociala medier som växer ständigt har skapat en helt ny bransch med youtubers och influencers. Är du som ung inte en av dem, är de antagligen ändå en stor del av ditt liv. Och är du gammal behöver du antagligen uppdatera din kunskapsbank och snacka med kidsen.

När Stefan Löfven var med i Margaux Dietz program Partitempen frågades han om sitt mest pinsamma minne från politiken. Han avslöjade då att han under en nobelmiddag tog upp sin telefon för att googla något som hans bordsgrannar talade om. 

Att ta upp sin mobil i närheten av kungen är givetvis inget man gör. Här kan du läsa mer om hur du ska bete dig runt en kunglighet.

Vad han googlade förblir dock ett mysterium – statsministern minns nämligen inte detta själv. 

Därefter följde Margaux Diets fråga som nästan dödade stämningen: 

– Vet du vem Linn Ahlborg är?

– Dessvärre inte, svarade Stefan Löfven.

Jaja, ni vet vad de säger: varje dag lär man sig något nytt – även statsministern. Kanske plockade han upp telefonen ur innerfickan ännu en gång så fort kamerorna hade släckts, och googlade Linn Ahlborg.

Se hela Stefan Löfvens svar i spelaren ovan och missa inte hela avsnittet som släpptes 9 maj på Margaux Dietz Youtube-kanal som du hittar här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde statsministern ha bättre koll på youtubers?