Stockholm

Paow slogs medvetslös inne på klubb: "Vaknade blodig"

Det var under gårdagen som Paulina "Paow" Danielsson slogs medvetslös inne på nattklubben "Grabbarna grus" på Mallis. Hon vaknade upp blodig med ett jack i huvudet.


Det var efter uppbrottet med Lacelot Hedman, 17, som Paulina "Paow" Danielsson, 24, valde att packa väskan och ge sig av till Mallis för lite säsongsjobb på den beryktade klubben Grabbarna grus. Paow har tidigare arbetat på klubben och har flertalet gånger berättat han hon trivs med att bo utomlands och jobba på klubb. 

– Många gånger går jag hem tidigt och sover istället för att festa loss efter jobbet. Det märks att man är lite äldre nu, skriver hon på bloggen efter någon vecka i Spanien. 

Paulina befinner sig i skrivande stund på Mallis där hon arbetar på nattklubben Grabbarna grus. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Profilen ser ut att ha haft det underbart i goda vänners lag med härliga middagar ute, fest, härliga båtturer och mycket skratt. Men hela resan fick sig en ordentlig vändning under torsdagskvällen. 

"Slogs medvetslös"

Hon spenderade kvällen i vanlig anda med lite jobb på Grabbarna grus där hon jobbar i baren. Enligt Paow bad en vän (som också jobbar på klubben) henne att ta ut en tjej från baren. Hon tog då tjejen runt axlarna och leder henne ut från baren. Tjejen som leddes ut ska då ha tagit upp en spritflaska från ett bord och slagit den i huvudet på Paow så hon förlorade medvetandet, och fick ett stort jack i huvudet. 

Paow skrev ut om händelsen på Instagram. Bildkälla: Kattpaow Instagram
Här visar Paulina upp skadan hon fick efter incidenten. Hon skriver även att hon mår illa vilket kan vara ett tecken på hjärnskakning. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Paulina misstänks ha fått en hjärnskakning av smällen men verkar under rådande omständigheter må bra. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.