Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aviciis flickvän Tereza Kacerova svarar på hatet från fansen

- 16/05/2018, 11:49

Tim "Avicii" Berglings flickvän Tereza Kacerova har mötts av hat på sitt Instagramkonto. Nu väljer Tereza att svara på de elaka kommentarerna hon har fått.

Fredag den 20 april 2018 hittades Tim "Avicii" Bergling död i Omans huvudstad Muskat där han befann sig på semester. 

Den svenska stjärn-DJ:n sörjs av familj, vänner, fans – och sin flickvän Tereza Kacerova

Tereza, som är född i Tjeckien men uppväxt i USA, har även sonen Luka från ett tidigare förhållande. 

På Instagram har Tereza berättat om hur Bergling var en fantastisk bonuspappa för sonen, och om hur hennes son nu försöker hantera att Tim inte finns längre.

Avicii med Terezas son Luka.
Avicii med Terezas son Luka. Bildkälla: Instagram.

Efter Berglings död skrev Tereza ett långt inlägg på sin Instagram om sorgen och chocken efter hans död.

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt eller ett fruktansvärt misstag. Men nu har det börjat sjunka in att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen", skrev hon bland annat i det hjärtskärande brevet.

Paret höll sin relation hemlig, och det faktumet har irriterat många av Aviciis fans. På Terezas Instagram har hon mötts av elaka hatkommentarer från fans som tror att hon försöker tjäna pengar och bli känd på Berglings död.

Allt hat fick slutligen Tereza att säga ifrån – i ett långt inlägg på Instagram skrev Tereza om de sjuka kommentarerna hon har fått samtidigt som hon försökt bearbeta sorgen efter Tims död, skriver brittiska The Sun.

Tereza Kacerova och Avicii
Tereza Kacerova och Tim "Avicii" Bergling. Bildkälla: Instagram.

"Det här är den absolut värsta tiden i mitt liv. Jag drunknar i en total sorg. Ångesten slår till ungefär två timmar innan jag öppnar mina ögon. Jag kan inte räkna gångerna jag har druckit en öl innan jag borstar mina tänder. Jag måste förklara för Luka om och om igen att Tim kan se honom från himlen men att han aldrig kommer att få se Tim igen", skriver Tereza och fortsätter:

"Ändå så är det enda ni är kapabla till att vara negativa. Kommentarer som "Tim bestämde sig för att dö eftersom han var trött på dig" går över alla gränser. Ni borde skämmas över er själva som är så elaka. Starka ord från anonyma konton", skriver Tereza i inlägget som nu är raderat från hennes Instagram.

Tereza berättade att hennes inlägg raderades av Instagram eftersom det tydligen stred mot deras riktlinjer. 

Tereza Kacerova och Avicii
Tereza Kacerova och Tim "Avicii" Bergling. Bildkälla: Instagram.

Hon riktade kritik mot Instagram eftersom hon i sitt inlägg försvarade sig mot de tusentals hatfulla kommentarer hon har fått.

Att Instagram raderade hennes öppna brev får Tereza att ifrågasätta vilka signaler Instagram vill sända ut till omvärlden.

– Ni skickar ett budskap till alla hatare att de anonymt kan terrorisera utan konsekvenser, skriver Tereza.

Hennes konto är nu borttaget, och om det är Tereza själv som har raderat det eller om Instagram har tagit bort det är oklart, skriver Bloggbevakning.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.