Här kliver Tristans flickvän in i Ex On The Beach Sverige

Årets säsong av Ex On The Beach har minst sagt levererat. Men det som händer i söndagens avsnitt – det tar nog alla priser.


Tittarsuccén Ex On The Beach Sverige slår rekord efter rekord på webben, och konstigt är väl inte det. I programmet placeras åtta stycken heta singlar på en paradisö för att festa, flirta och eventuellt hitta kärleken. Allt är frid och fröjd – tills deltagarnas ex – en efter in skickas in i huset och den harmoniska stämningen blir ett minne blott. 

Årets säsong har minst sagt levererat och vi har fått de allt ifrån förälskade par till kastade flaskor, tårar, drama, sex och intriger. 

Paren det pratats om är Joel Åkesson och Amanda Kniberg samt My Karlberg och Tristan Idevall. 

Amanda och Joel har hängt ihop efter programmet och bor idag tillsammans. Bildkälla: Amanda Kniberg Instagram.
My Karlberg fattade snabbt tycke för Tristan inne i huset och deltagarna började hänga, mysa och ha sex. Bildkälla: Dplay

Deltagarna fann varandra väldigt snabbt i programmet och romanserna spirar bara mer och mer för varje dag som går. Det var därför Tristan blev helt förkrossad när My hastigt och lustigt skickades ut ur programmet. 

– Jag hade mer känslor än jag trodde, berättade en tårögd Tristan efter att My lämnat huset. 

Nu skickas flickvännen in

Under söndagens avsnitt är det nog bäst för publiken att hålla i sig. Innan Tristan ännu slickat rent sina sår så skickas nämligen hans flickvän in. Ja, du hörde rätt – flickvän. 

När Tristan får syn på vem som är på väg upp ut vattnet börjar han att skaka.
Han ser nämligen att det är...
Hans flickvän Matilda, som han sov hos dagen innan han begav sig till Ex On The Beach.

Flickvännen Matilda berättar att hon och Tristan varit tillsammans i ett par månader, och att det var hos henne han sov dagen innan han skulle åka. 

"Han sov hos mig dagen innan han åkte. Vi var i ett lyckligt förhållande, vi var kära i varandra", säger hon.

– Vi bestämde att hångel under snurra flaskan var helt lugnt, men att han inte skulle ligga med någon, fortsätter hon. 

Matilda berättar då att de fortfarande är ett par.

Och ja, detta sätter Tristan i en riktigt knivig sits. 

– Skulle My komma in skulle jag inte kunna välja. Det här är det sjukaste som hänt i Ex On The Beach, säger Tristan. 

Se klippet från programmet i spelaren ovan. 

Antonija Mandir blev förra året en av programmets största profiler –i en intervju berättar hon nu vad man produktionen ber deltagarna att göra innan de ska vara med i programmet. Läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tror du kommer att hända?
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.