Smail Nascimento singel
Smail Nascimento leder nu sin egna tv-show "Sex med Smail". - Foto: Bildkälla: smailnow/Instagram

Det här vill Smail Alihodzic aldrig höra dig säga i sängen

Han blev känd genom den skandalomsusade realityserien Paradise Hotel som han deltog i för första gången 2014.
Nyheter24 pratade med Smail Alihodzic om singellivet och hans nya program – Sex med Smail.


Nu var det ett tag sedan Paradise Hotel-paret Smail Alihodzic och Emma Hellström bröt upp och flyttade isär och det har också varit ganska tyst runt dem sen dess. Nyheter24 fick en pratstund med Smail som är aktuell med sitt program "Sex med Smail" som kommer att gå på Viafree och har premiär i juni. Så hur går det med Smails eget kärleksliv egentligen?

Just nu är Smail singel och har fullt upp med att spela in sitt nya program där han och gästerna kommer att prata om orgier, fetischer, orgasmer, sexleksaker och också berätta en hög härliga sexhistorier. 

Han berättade för oss att han själv inte alltid har kunnat prata om sex och är fortfarande lite blyg när han väl ska göra det. 

– Även om jag har varit singel i största delen av mitt liv och träffat mycket olika tjejer så har jag alltid varit lite generad när det har kommit till att prata om sex, berättade Smail. 

Han berättade också att vi, i den tiden vi lever i nu, verkar vara mer öppna med att prata om sex. Nyheter24 passade på att fråga vad som är Big NO att göra i sängen, enligt Smail själv.

– Att säga att man älskar någon. Då menar jag om det är nytt, typ som ett one-night stand, berättade han.

Nyheter24 pratar med Smail om hans kärleksliv. Bildkälla: smailnow

Och vilket är Smails värsta one-night stand i hela livet? Det kan ni se honom berätta om i klippet ovan.

Smail har sedan succén i Paradise Hotel bland annat arbetat som modell och personlig tränare, både i Sverige men även utomlands. Han har varit med i Circus Magaluf på TV3 och För känd för kärlek på Kanal 5. Han har också drivit en nattklubb i Malmö och är nu aktuell med sitt program Sex med Smail.

Han driver dessutom en Youtube-kanal med över 38 000  prenumeranter.

Undrar ni varför Smail har slutat festat? Det kan ni läsa mer om här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du singel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.