Bianca Ingrosso bryter tystnaden om sambolivet: "En del tjafs"

Bianca Ingrosso har äntligen fått flytta ihop med sin kärlek Phillipe Cohen. Men alla som bor ihop vet att sambolivet inte alltid är en dans på rosor, vilket paret nu fått känna på.


Det var under helgen som Bianca Ingrosso regerade på årets upplaga av Guldtuben. Bianca mottog flera priser och tillsammans med Margaux Dietz och Therese Lindgren så var hon en av de som vann flest priser. Hon mottog stora applåder från publiken och hyllades under galan. Bland annat för hennes och Alice Stenlöfs podcast. 

I samma lyckoveva har någonting som Bianca väntat väldigt länge på inträffat – hon har nämligen blivit sambo med sin pojkvän Phillipe Cohen. Paret har under fyra år haft distansförhållande, då Phillipe pluggat ekonomi i London. Men nu är han alltså klar och paret har flyttat ihop i Biancas lägenhet i Norra Djurgårdsstan. 

Men för alla som bor ihop eller någonsin bott ihop med en partner så är det ju ingen direkt nyhet att det ibland kan bli några gupp på vägen så att säga. Detta har Bianca och Phillipe fått känna på den hårda vägen, vilket Bianca berättar om i en vlogg. 

"Hur känns det att bo med mig?" frågar en fnittrig Bianca sin Phillipe. "Bra", svarar han då. Bildkälla: Youtube
"Stockholm är ju Sveriges bästa stad", säger Phillipe medan han sätter på sig skorna. Han är ursprungligen från Göteborg. Bildkälla: Youtube
I sin video erkänner dock Bianca att det faktiskt varit lite tjafs. Men hon säger även att hon tror att det kan göra till lite efter fyra års distansförhållande. Bildkälla: Youtube

– Det känns så sjukt att när jag kommer hem sen så kommer Phillipe att vara här. Det är så sjukt att han nu flyttat in här, berättar hon. 

– Självklart har vi småtjafsat lite och så, men vad jag har förstått så hör det lite till när man flyttar in tillsammans i början och speciellt kanske när man haft långdistans under fyra års tid, tillägger hon. 

Vill du veta mer om allt som hänt mellan Bianca och Phillipe – då kan du läsa det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.