Onsdag 12 Maj
Stockholm

Här är allt som hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och den mystiske göteborgskillen Phillipe Cohen är ett av Sveriges just nu mest omskrivna par.
Bianca Ingrosso och den mystiske göteborgskillen Phillipe Cohen är ett av Sveriges just nu mest omskrivna par. Foto:

De träffades redan när de var 16 och 17 år. Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 22, och den mystiske göteborgskillen Phillipe Cohen, 23, är ett av Sveriges just nu mest omskrivna par, och folk kan helt enkelt inte få nog av dem. Paret är just nu kärare än någonsin, men vägen dit har inte alltid varit helt rak. 

Men hur började det hela, vart träffades turturduvorna första gången? Och vad har de egentligen gått igenom fram till idag? Vi hjäper dig att sammanfatta det hela nedan. 

Hur de träffades år 2011:

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Men ingenting hände mellan dem då. Istället hade Phillipe hånglat med två av Biancas kompisar – vilket hon skämtsamt berättat om i Wahlgrens värld.

– Jag låg bredvid dem medan de höll på, sa hon då.

Hur de blev tillsammans: 

Men efter cirka två år sågs de på nytt i Stockholm och då sa det klick. De träffades då ute på krogen och började via gemensamma vänner att prata med varandra. Det hela slutade med att paret gick hem tillsammans, och efter det så fortsatte de att umgås. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år.

"Vi har alltid haft massa gemensamma vänner så vi hade vetat om varandra i flera år. Första gången vi träffades var i Marbella men då hände ingenting mellan oss. Men två dagar efter att han flyttat till Stockholm i mars så gick han ut och kom till Café Opera där vi stötte in i varandra. Då hängde vi en del och sen dess har vi snackat inprincip varje dag, skrev Bianca på sin blogg. Det var 2014.

Parets break up 2014 och 2017

Parets relation har mer eller mindre rullat på i det lugna under ett par år – trodde vi.  Men i april var Bianca med i Daniel Redgerts podd "Tankar med". Där berättar hon att hon blivit dumpad av Philippe två gånger under deras tid tillsammans. Första gången hade ägt rum för ett par år sedan under en utekväll i Göteborg. Daniel hade då sett Bianca sitta och gråta på en trappa vid klubben "Push".

– Vad som hade hänt? Vi hade haft ett stort bråk som slutade med att han dumpade mig, berättade Bianca då.

Paret valde att bli tillsammans igen. Men det skulle komma till att bli lite stormigt den gången också. Och den andra gången Phillipe gjorde slut ägde rum i januari-månad 2017 och var anledningen till varför Bianca hade det väldigt jobbigt under inspelningen av Wahlgrens värld. 

– Han sa att han hade tappat känslorna. Jag var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta och jag kunde knappt dricka vatten. Jag låg bara och grät, berättade Bianca. 

Och ja, alla de som gått igenom ett helvetiskt break up kan nog relatera lite till vad profilen tvingades gå igenom under den svåra tiden. Men för Bianca som är en av Sveriges mest kända kvinnor så började inspelningen av Wahlgrens värld redan dagen efter. 

– Jag visste att jag inte bara kunde ställa in. Utan precis som vem som helst var jag ju tvungen att gå till jobbet dagen efter, berättade hon i en intervju med Nöjesbladet.

 Fick sms om att bli tillsammans igen

Under inspelningen av Wahlgrens värld pratar Bianca mycket om sitt break up och tittarna får se henne gråta några gånger under inspelningen. Under ett avsnitt (vilket ägde rum under sommaren) får dock Bianca ett sms helt plötsligt, som råkar vara från just Phillipe. 

– Det står att han saknar mig och att han gjorde ett fett misstag. Han skriver även att det är någonting som saknas i hans liv för att han ska kunna känna sig lycklig, och det är moi, läste Bianca från telefonen. 

Paret blev tillsammans igen vilket Bianca bekräftade på sin blogg under sommaren. Hon berättade även i en video att även Bianca gjort slut med Phillipe för ett par år sedan. Hur det gick till går hon inte in på.

– Vi är väldigt kära och vill verkligen vara med varandra. Jag har gjort slut med honom också och sedan insett att det inte var vad jag ville. Sedan gjorde han slut med mig och insåg samma sak, sa hon då. 

– Jag tror nog att vi skaffar barn om cirka fyra år, alltså när jag är 26 och jag vill vara 30 när jag gifter mig, la hon till.

Efter flera års studier i London kom Phillipe tillbaka till Sverige i 2018. Bianca och Phillipe valde snabbt att flytta ihop, men kanske lite för snabbt. 

Efter bara ett par månader i samma lägenhet valde paret nyligen att flytta isär vilket Bianca berättade om i veckans avsnitt av "Bianca och Alice, säger du A måste du säga B". Tydligen så har bråken avlöst varandra.

– Vi har inte gjort slut, vilket folk frågar om varje dag. Vi har bara flyttat isär, berättar hon. 

– Vi flyttade nog ihop lite för snabbt efter våra års av distans.

Har gått skilda vägar

I januari 2019 under pressträffen av Wahlgrens värld gick Bianca slutligen ut med att hon och Phillipe valt att gå skilda vägar. Hon har nu flyttat ut ur sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden och istället flyttat till Östermalm. 

– Vi kommer alltid att älska varandra men det fungerade bara inte, sa hon i hennes och Alice Stenlöfs podd. 

Läs även:  Bianca Ingrosso: "Det här spenderar jag halva min lön på"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du kär just nu?
Tack för din röst!
Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela