Biggest loser VIP
Gunilla Persson är en av deltagarna i höstens Biggest loser VIP. - Foto: ROBIN HALDERT, JONAS EKSTRÖMER / TT

Här är alla deltagarna i höstens Biggest loser VIP

Hollywood-frun Gunilla Persson, legendariska ishockeyproffset Pekka Lindmark, Idol-Magnus Schönberg är några av deltagarna i höstens Biggest loser VIP. Här kan du läsa om alla deltagarna.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

I höst kommer en ny säsong av Biggest loser VIP och kommer att ledas av Anna Brolin. Den som kommer att coacha alla deltagarna är Mikael Hollsten.

I Biggest loser VIP kommer deltagarna tillsammans att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som bara en kan vinna.

Alla deltagarna i Biggest Loser VIP


Kalle Moraeus – Musiker

Kalle är en känd musiker från Mora, Dalarna. 1984 utsågs Moraeus till svensk mästare i luftgitarr och dessförinnan var han anställd som spelman vid Kungliga filharmoniska orkestern. Ni känner säkert igen honom från programmet ”Så ska det låta” som han var programledare för mellan 2011 och 2017.

Gunilla Persson – Hollywoodfru

Hon är mest känd i Sverige för sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Men hon blev faktiskt känd genom något helt annat, nämligen som modell. Gunilla bor med sin dotter Erika i Los Angeles men har på senaste tiden varit mycket i Sverige då hon haft en egen tv-show – The Gunilla show. Nyligen blev Gunilla gripen för stöld, det kan du läsa mer om här.

Gunilla Persson är en av deltagarna i Biggest loser VIP. Bildkälla: ROBIN HALDERT / TT

Pekka Lindmark – Fd hockeyproffs

Peter ”Pekka” Lindmark är en legendarisk fd hockeyspelare som har bland annat fyra SM-guld och två VM-guld på sin meritlista. Ni har nog även sett honom i programmet Mästarnas mästare 2011.

Idol-Magnus Schönberg

Magnus är uppvuxen och bor i Östersund. Magnus jobbade bakom disken i en matbutik innan han bestämde sig för att ta tag i sina musikdrömmar och söka till Idol. I Idol slutade han på åttonde plats. 

Alexandra Zazzi –Kock

Alexandra är kock, matskribent och författare. 1998 blev hon den första kvinnliga vinnaren av Expedition Robinson.

Alexandra Zazzi. Bildkälla: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Erik Hörstadius – Författare

Erik är en svensk journalist och författare. Han var redaktör för TV3:s TV3 Sport mellan 1999 och 2002. Han har skrivit för flera tidningar, bland andra Aftonbladet och Expressen, och tidskrifter som Nyliberalen, Smedjan och Slitz.

Farmen-Alexandra Louthander

Alexandar är bloggare och tidigare Farmen-deltagare. 

Alexandra Louthander känner ni kanske igen från Farmen. Bildkälla: Louthander/Instagram

Carl Jan Granqvist – Krögare

Carl Jan är krögare och vinkännare. Ni har säkert sett honom i programmen På spåret, Carl Jans änglar, Boston Tea Part och Let’s Dance.

Se mer i klippet ovan.

/
/
Kommer du att titta på programmet?
Tack för din röst!