Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om Ushers besök i Stockholm

- 09/06/2018, 14:12 -

Sverige har fått celebert besök och i dagarna har folk kunnat stöta på R&B-jätten Usher i bland annat Rinkeby och Tensta.

Det var under fredagen som ryktet att Usher var i Stockholm började spridas likt en löpeld på sociala medier. Ett rykte som var väldigt svårt att undgå då majoriteten av det som prydde folks flöden var något i stil med: "USHER ÄR HÄR – men varför?"


Bild: Twitter

Och ryktet stämmer mycket bra! Usher är här och i dagarna har folk lagt upp bilder från deras möte med världsstjärnan. Han har fångats på bild på allt från studentfiranden till att hänga i Rinkeby och Tensta.

Usher har haft att stå i, minst sagt.

Usher.
Världsstjärnan Usher. Bild: TT

Överraskade studenter

Ja som ni vet så är det utspring över stora delar av Sverige och nyutexaminerade ungdomar har synts till firandes på flak, bilar och traktorer så att det står härliga till.

Men några som fick en extra häftig student var nog Mikaela Laestander och hennes klasskompisar när världsstjärnan helt plötsligt stämde in i festen, skriver Aftonbladet.

– Det var den perfekta studentdagen, säger Mikaela.

Syntes till på en balkong

Mikaela hade redan klarat av utspringet från Plusgymnasiet på Kungsholmen i Stockholm och var på studentflaket, firandes, när hon och hennes klasskamrater fick syn på Usher.

– Vi började åka ned mot Grand Hotell. Jag tittade upp mot vad som såg ut som en balkong och såg någon gå ut.

"Jag fattade inte först att det var han"

Man kan förstår Mikaelas reaktion när hon väl förstod att personen på balkongen var den han var. För hon reagerade som många andra skulle ha gjort vid den situationen och började skrika när poletten trillade ned. 

– Jag fattade inte först att det var han, men sen såg jag att det ju verkligen var det, säger Mikaela.

Och om det inte vore nog med det så kan man verkligen förstå att hon blev upprymd då Usher verkar ha varit en personlig favorit för Mikaela.

– Jag tycker han är jättebra och brukar lyssna på honom hela tiden. Han tajmade ju en bra dag att komma ut där.

Snacka om en perfekt studentpresent!

Ville se hur det stod till i förorterna

Vid kvällskvisten på fredagen hade ryktet att Usher hängde i Tensta spridit sig och mycket väl var det så att världsstjärnan befann sig vid Gott Gott Grillen i just Tensta.

– Eftersom min pappa bor nära grillen drog jag dit och där var Usher livs levande, Evangelos Papatheodorou till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag frågade vad han gjorde i Tensta och han sa att han ville kolla hur det fungerade med alla våldsamheter som varit där och sedan skulle han vidare och kolla i Rinkeby. Vi hann inte prata så mycket för det blev rätt stökigt med mycket folk som ville ta foton.

Deltog på Brilliant Minds-konferensen

Förutom studentfirande och att bilda sig en egen uppfattning om hur det ser ut i Stockholms förorter har Usher tillsammans med skådespelaren Jesse Williams, deltagit på Brilliant Minds-konferensen. 

Med Usher och Jesse Williams var även den tidigare jurymedlemmen i Idol, Quincy Jones III.