Bianca Ingrosso är inte imponerad av Ex on the beach.
1 av 4
Bianca Ingrosso är inte imponerad av Ex on the beach. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Instagram/exonthebeachse. Bilden är ett montage.
Deltagare i Ex on the beach
2 av 4
Deltagare i Ex on the beach
Bianca Ingrosso
3 av 4
Bianca Ingrosso
Ex on the beach
4 av 4
Ex on the beach

Bianca Ingrosso om Ex on the beach: "Vidrigaste jag har sett"

Bianca Ingrosso går till hård attack mot "Ex on the beach" och flera av de manliga deltagarna. – Det är bland det värsta och vidrigaste jag har sett!, säger Bianca.


Kanal 5:s realitysåpa "Ex on the beach" har lockat hundratusentals tittare under flera säsonger. En av alla de som bänkar sig framför avsnitten är Bianca Ingrosso, 23.

I sin blogg berättar Bianca att hon i helgen har legat i soffan och plöjt hela säsongen av just "Ex on the beach" som hon tidigare har missat. 

Och Bianca har ett och annat att säga om de manliga deltagarna i programmet.

Fyra av de manliga deltagarna i årets säsong av "Ex on the beach". Bildkälla: Instagram/exonthebeachse

"Killarna i det huset (förutom några såklart) är bland det värsta och vidrigaste jag har sett!!! Deras kassa kvinnosyn, hur de pratar till och om tjejerna i huset, hur de pratar om sig själva som kingar hit och dit och allt där till. Fyfan säger jag bara!! Men älskar dock tjejerna i huset som står upp för sig själva och inte tar någon skit för omogna pojkar", skriver Bianca.

Bianca skriver att hon tänker att flera av hennes läsare nu kommer att kommentera att hon inte borde uttala sig om människor hon inte känner – men Bianca gör klart att av det hon har sett i programmet så måste hon sätta ner foten.

Bianca Ingrosso är kritisk till flera av männens kvinnosyn i "Ex on the beach". Bildkälla: Magnus Selander/Kanal 11

Som en förebild för unga tjejer så vill Bianca poängtera att flera av killarnas beteende i programmet är helt oacceptabelt.

"Deras beteende är fult, omoget, äckligt och skrattretande. Ingen ska behandla tjejer eller vänner så!! Det är INTE coolt att vara taskig, mobba, smutskasta eller falla för grupptryck! Det är dock coolt att bry sig om människor, att behandla alla som man själv vill bli behandlad och att inte se kvinnor som något man bara ligger med och sen pissar på", skriver Bianca i bloggen.

Bianca Ingrosso är inte imponerad av männens kvinnosyn. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Ex on the beach" har tidigare kantats av flera skandaler kring deltagarna.

Svenska "Ex on the beach" har tidigare kantats av skandaler. Förra sommaren skrev Nyheter24 om hur "Ex on the beach"-deltagaren Robin Johansson kallade sin flickvän Julia Markham för "hora".

Robin dömdes även sommaren 2015 till tre månaders villkorligt fängelsestraff. Då hade han i Oslos centrum gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman, för att ha dödshotat en polis och ha slagit en 20-årig kvinna med knuten näve.

Kvinnan var väninna till Robins dåvarande flickvän, Norges största bloggerska Sophie-Elise.

Och i mitten av maj rapporterade Nyheter24 om hur "Ex on the beach"-profilen Johannes Ulmefors misshandlade en man och tvingade mannen att gå ner marken och kyssa hans skor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Bianca?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?