Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför har Kylie Jenner raderat alla bilder på dottern Stormi

- 11/06/2018, 20:49

Kylie Jenner har raderat alla bilder på sin dotter Stormi Webster – och hon kommer inte att visa några bilder på Stormi i fortsättningen heller.

Kylie Jenner, 20, är en av de största kändisarna på Instagram där hon nästan har 110 miljoner följare – ja, hon är snart lika stor som sin äldre syster Kim Kardashian. Kim har nämligen hela 112 miljoner följare på sitt konto.

Sedan Kylie födde sin dotter Stormi Webster för fyra månader sedan så har hon dessutom fått ännu fler följare på sina sociala medier. 

Kylie har sedan Stormis födsel delat med sig av gulliga filmer och bilder på sin dotter som hon har tillsammans med rapstjärnan Travis Scott.

Men nu har realitystjärnan och sminkdrottningen Kylie bestämt sig för att Stormi inte längre kommer att figurera mer på hennes sociala medier.

I helgen la Kylie ut en selfie med dottern Stormi i famnen – men Stormis ansikte var bortklippt och det enda som avslöjade Stormi var några små hårlockar. I kommentarsfältet har en person uppmärksammat att Stormi saknas på bilden.

"Hon klippte bort sin bebis!", skrev ett nyfiket fan.

Kylie Jenner och dottern Stormi.
Kylie Jenner croppade bort sin dotter Stormi. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Kylie svarade då:

"Ja, jag klippte bort henne. Jag delar inte med mig av bilder på min dotter just nu", skrev Kylie.

Dessutom har Kylie nu raderat ALLA bilder på Stormi som tidigare låg ute på hennes Instagram. De enda bilderna som finns kvar är de som inte visar hennes ansikte.

Det här är inte första gången som Kylie Jenner drar sig undan rampljuset – under hela sin graviditet så höll sig stjärnan hemma och de bilder hon delade med sig av visade bara hennes ansikte.

Kylie Jenner och Stormi.
Nu har Kylie Jenner raderat alla bilder på sin dotter Stormi. Bildkälla: Stella Pictures

Och trots att Kylie inte öppet har berättat anledningen till att hennes dotter ryker från Instagram så har Mediatakeout en spekulation kring Kylies plötsliga beslut.

Sedan Stormi föddes så har det nämligen ryktats om att pappan till barnet inte är Travis Scott. 

Många fans har länge stenhårt trott att det är Kylies ex-pojkvän Tyga som är pappan. Det har även spekulerats i huruvida Kylies personliga livvakt Tim Chung är Stormis riktiga pappa.

Kylie själv hävdar att det är Travis som är pappa till Stormi.