Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg gräver ned stridsyxan med Ben Mitkus

Nöje | 25/06/2018 17:08

"It aint over til its over". Nu har nämligen den långvariga konflikten mellan Linn Ahlborg och Ben Mitkus börjat lida mot sitt slut.

Det var under sin senaste Q&A som Linn Ahlborg, 18, besvarade en rad frågor från sina fans. Många var nyfikna på Linn och Felix Sandmans relation, då de flitigt synts flirta på Instagram. Linns följare frågar även henne en hel del om kroppsångest, hennes ex-pojkvän och vad hon tänkt göra nu efter studenten. 

– Jag och Felix har ingen kontakt idag, vi hade väl kontakt i sisådär 25 minuter efter att han skrivit till mig på Instagram.  Han skickade några bilder och frågade om jag kunde lägga upp att man kunde rösta på honom i Melodifestivalen. Så skrev jag typ att han var fin på bilderna. Sen ställde han upp på en massa intervjuer där han berättade vad jag skrivit till honom och jag låter ju så himla töntig, men nej vi har ingen relation idag, säger hon. 

Det var en annan specifik fråga som Linn berättade hade dykt upp många gånger – och den handlade om hur hennes och Ben Mitkus relation ser ut idag. Ben och Linn har tidigare råkat i luven på varandra vilket genererade ett par års pajkastning fram och tillbaka. Många hävdar att det hela började med att Ben hade en crush på Linn men att han då inte fick sina känslor besvarade. 

Ben hade tydligen planer på att bjuda ut Linn. Någonting som aldrig riktigt sattes i verket. Bildkälla: Twitter
Linn Ahlborg
Linn och Ben har haft en beef ett bra tag. Men nu ser de ut att ha lagt allt bakom sig. Bildkälla: Snapchat

Men nu ser stridsyxan ut att vara nedgrävd. Linn hängde nämligen med Ben och hans flickvän Nicci Hernestig under förrförra helgens housefestival Summerburst. Profilerna syntes åka limousin tillsammans, dricka drinkar, dansa, ha kul och umgås. 

Linn bestämde sig för att bjuda Nicci på sitt lanseringsevent och tjejerna såg ut att ha det väldigt trevligt. Bildkälla: Nicci Hernestig

– Jag skulle väl absolut säga att jag är kompis med Ben och Nicci. Alla ni vet ju att jag haft beef med Ben in the past, eller ja det var ju typ ett år sedan. Från min sida är allt det där släppt, jag är ingen som går omkring och ältar gammal skit. Hans flickvän Nicci har jag aldrig haft någonting otalt med, vi har snackat på Instagram sen bjöd jag henne på mitt lanseringsevent, sen träffades vi på mitt lanseringsevent och sen hängde vi även på Summerburst, så så är det med det, berättar Linn. 

Slutet gott – allting gott!