Linn Ahlborg gräver ned stridsyxan med Ben Mitkus

"It aint over til its over". Nu har nämligen den långvariga konflikten mellan Linn Ahlborg och Ben Mitkus börjat lida mot sitt slut.


Det var under sin senaste Q&A som Linn Ahlborg, 18, besvarade en rad frågor från sina fans. Många var nyfikna på Linn och Felix Sandmans relation, då de flitigt synts flirta på Instagram. Linns följare frågar även henne en hel del om kroppsångest, hennes ex-pojkvän och vad hon tänkt göra nu efter studenten. 

– Jag och Felix har ingen kontakt idag, vi hade väl kontakt i sisådär 25 minuter efter att han skrivit till mig på Instagram.  Han skickade några bilder och frågade om jag kunde lägga upp att man kunde rösta på honom i Melodifestivalen. Så skrev jag typ att han var fin på bilderna. Sen ställde han upp på en massa intervjuer där han berättade vad jag skrivit till honom och jag låter ju så himla töntig, men nej vi har ingen relation idag, säger hon. 

Det var en annan specifik fråga som Linn berättade hade dykt upp många gånger – och den handlade om hur hennes och Ben Mitkus relation ser ut idag. Ben och Linn har tidigare råkat i luven på varandra vilket genererade ett par års pajkastning fram och tillbaka. Många hävdar att det hela började med att Ben hade en crush på Linn men att han då inte fick sina känslor besvarade. 

Ben hade tydligen planer på att bjuda ut Linn. Någonting som aldrig riktigt sattes i verket. Bildkälla: Twitter
Linn och Ben har haft en beef ett bra tag. Men nu ser de ut att ha lagt allt bakom sig. Bildkälla: Snapchat

Men nu ser stridsyxan ut att vara nedgrävd. Linn hängde nämligen med Ben och hans flickvän Nicci Hernestig under förrförra helgens housefestival Summerburst. Profilerna syntes åka limousin tillsammans, dricka drinkar, dansa, ha kul och umgås. 

Linn bestämde sig för att bjuda Nicci på sitt lanseringsevent och tjejerna såg ut att ha det väldigt trevligt. Bildkälla: Nicci Hernestig

– Jag skulle väl absolut säga att jag är kompis med Ben och Nicci. Alla ni vet ju att jag haft beef med Ben in the past, eller ja det var ju typ ett år sedan. Från min sida är allt det där släppt, jag är ingen som går omkring och ältar gammal skit. Hans flickvän Nicci har jag aldrig haft någonting otalt med, vi har snackat på Instagram sen bjöd jag henne på mitt lanseringsevent, sen träffades vi på mitt lanseringsevent och sen hängde vi även på Summerburst, så så är det med det, berättar Linn. 

Slutet gott – allting gott!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.