Tisdag 7 Dec
Stockholm

Här är allt du behöver veta om Sanna Dahlström

Hon driver succépodden "Livet på läktaren" och är tillsammans med John Guidetti. Men vem är egentligen Sanna Dahlström?

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Få kan ha missat att Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. 

I ett ocensurerat samtal surrar tjejerna om livet som fotbollsfruar och allt däremellan. Podden har hyllats på sociala medier och har på kort tid kommit att bli en av Sveriges största poddar. Under VM i Ryssland har de även gjort succé på Instagram med sina festklipp och härliga videos från Camp Swedens fester.

Men för dig som inte har stenkoll på dessa sköna tjejer så får du här lite snabbfakta om Sanna Dahlström. . 

Sanna driver podden "Livet på läktaren" tillsammans med vännen Sanna. Podden är en av Sveriges största poddar och har hyllats till skyarna av lyssnarna. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram

Hon är 25 år gammal och gift med John Guidetti. Paret har två barn tillsammans.

Hon och John har känt varandra sedan de var 14 år och varit tillsammans i princip lika länge.

Familjen Guidetti bor i Vitoria Gasteiz, där John spelar för klubben Deportivo Alavés.

När hon var yngre lät hon att tatuera in stjärnor i nacken för att Rihanna har det. Dock blev det inte alls som hon tänkt sig och hon blev missnöjd.

Totalt har hon nio stycken tatueringar. Hon har även lurat John att en stjärna är till honom. 

Hon älskar filmen Lejonkungen och har ett citat på filmen tatuerat på kroppen.

I sin podcast "Livet på läktaren" har hon berättat att hon och John Facetimar så pass ofta att människor i deras närhet blir irriterade på dem. Ibland ringer de upp varandra, lägger ifrån sig telefonen och gör annat – bara för att känna att den andre är där.

Sanna har berättat att hon dagen innan sin förlossning tvingade John att ha sex med henne – på grund av att hon ville bli igångsatt. 

Sanna har tidigare kritiserat Rebecca Stella efter att Rebecca publicerade en bild på sin kropp efter graviditeten. Detta då hon tycker att Stella bidrar till en kroppshets för tjejer som nyligen fött barn. Rebecca Stella blev märkbart irriterad och tjejerna råkade i luven på varandra. 

Läs också om hennes kompis och poddkollega Maja Nilsson Lindelöf här.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela