Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Biebers inlägg till Hailey Baldwin har fått världen att stanna upp

- 10/07/2018, 11:23 -

Justin Bieber skrev under gårdagen ut en lång text på Instagram till sin kärlek Hailey Baldwin – som han nyligen förlovat sig med.

Kärleken spirar, inte minst i kändisvärlden. Det var förra lördagen som Justin Bieber ställde den magiska frågan till skådespelerskan Hailey Baldwin under deras semester på Bahamas. Och ja, Justin slog på stort och friade. 

Paret dejtade första gången i mitten av 2016, men förälskelsen rann mer eller mindre ut i sanden. Men nu har det verkligen blomstrat upp igen. 

– Justin hade ordnat allt med ringen när de var i New York och han visste att han ville fria till henne. Det var ett ganska plötsligt beslut men Justin har alltid vetat att han och Hailey har haft ett speciellt band som inte går att jämföra med något annat. De har varit vänner väldigt länge, säger en källa till E! News. Här kan du läsa allt om deras förlovning.

Wow-faktor på ringen.
Haileys ring går ej av för hackor, om man säger så. Bildkälla: Twitter

En källa till tidningen ET har berättat att Bieber har gått runt och funderat på rätt tillfälle att ställa frågan och att nu, efter att han har gjort det, så kunde Hailey inte vara lyckligare. 

– Ringen är vacker och Hailey är så lycklig. Hon har dragit på smilbanden från ena örat till det andra, säger källan.

Och ja, när man trodde att det inte kunde bli sötare, då slår Justin till igen. 

"Älskar allt med dig"

I ett inlägg på Justin Instagram där han följs av över 101 miljoner människor har han nu skrivit ut ett lång inlägg till Hailey där han förklarar hur mycket han älskar henne och att han ser fram emot ett liv tillsammans med henne. 


Justin Bieber är nu förlovad
" Du gör mig till en bättre människa och vi kompletterar varandra så bra", skriver Justin i sitt inlägg. Bildkälla: Justin Bieber Instagram

"Jag tänkte vänta med att säga någonting, men goda nyheter färdas snabbt. Så lyssna nu Hailey – jag är så kär i allting med dig, och så redo att spendera resten av mitt liv med att lära känna alla dina sidor och att älska dig villkorslöst. Du är min livs kärlek Hailey Baldwin och jag skulle aldrig vilja spendera mitt liv tillsammans med någon annan. Du gör mig till en bättre människa och vi kompletterar varandra så bra", skriver Justin i sitt inlägg. 

Justin skriver även i sitt inlägg att en av de saker han ser mest fram emot är att hans lillebror får ett stabilt förhållande att se upp till. Bildkälla: Justin Bieber Instagram

Vill du läsa hela Inlägget så hittar du det här.

Vill du se Haileys feta förlovningsring på närmare håll? Då kan du kolla in den här.