Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley Cyrus och Liam Hemsworth gör slut – på grund av bebisproblemet

- 19/07/2018, 12:14 -

Det var tidigare i veckan som Miley Cyrus raderade alla sina bilder på Instagram, vilket fick fansen att undra. Nu säger källor att hon och fästmannen Liam Hemsworth gjort slut.

Miley Cyrus, 25, och Liam Hemsworth har gjort slut. Enligt en källa till OK Australia är anledningen den att Miley inte vill skaffa barn ännu – men det vill Liam.

Enligt källor har olikheterna kring parets tankar om barn gått så pass långt att det nu valt att gå skilda vägar. 

– Det började med att Miley ville skjuta upp bröllopet, sedan berättar hon att hon absolut inte är redo att skaffa barn vilket Liam väldigt gärna vill. Så han är mer eller mindre lämnad med krossat hjärta nu, har en källa berättat, skriver Daily Mail

Sajten har hört av sig till talespersonerna för både Miley och Liam som valt att inte kommentera det hela. 

Liam Hemsworth och Miley Cyrus.
Tidigt i mars sågs paret upp över öronen förälskade ute på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures
Bild från Mileys Instagram
Det var för ett par dagar sedan som Miley valde att radera ALLA sina bilder på sin Instagram. Varför? Vi har ingen aning. Bildkälla: Miley Cyrus Instagram
Paret kommer ut efter att ha köpt smoothie
Liam har länge velat skaffa barn och bilda familj. Men det är inte Miley lika inställd på. Bildkälla: Stella Pictures

Paret har tidigare gjort slut 2013 för att sedan bli tillsammans igen 2016, så det är inte första gången de har en fnurra på tråden. Förra gången sa Miley att det var på grund av att hon förändrades så mycket som person under tiden hon hade sin ordentliga "make over" både gällande musiken och sin stil.

Frågan är om paret kommer att bli tillsammans igen denna gång.