Nya bilder på Rumi och Sir Carter
Bilder från Jay-Z och Beyonces europa turné - Foto: Beyonce.com

Här är de nya bilderna på Beyonces tvillingar Rumi och Sir

Efter den europeiska delen av Beyonce och Jay-Z:s turné har de nu tagit ut lite ledighet och passar på att leva livet på sin lyxyacht tillsammans med barnen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Vår älskade Beyonce, som inte alls för så längesen var i Sverige på besök och välsignade oss med sin närvaro, har givit oss en liten glimt in i den privata familjesfären. I torsdags la de ut mycket sällsynta bilder, på Beyonce.com, på tvillingarna Rumi Carter och Sir Carter.

Rumi och Sir myser med mamma under familjesemestern. Bildkälla: Beyonce.com

Den här bilden visar de två 1-åringarna med stora leenden, när de gosar i mammas knä. Queen B ser också väldigt avslappnad ut uppe däcket på familjens lyx-yacht. Tror hela familjen njuter av lugnet efter Beyonces och Jay-Z:s europeiska del av turnén OTR II.

Pappa håller i handen när Rumi blir nyfiken på vattnet. Bildkälla: Beyonce.com

De stolta föräldrarna delade även en bild på när Jay-Z håller i lilla Rumis hand. Lilla Rumi såg ju inget annat är gullig ut, när hon stod och såg ut över vattnet i sin vita och gula lilla outfit. 

Och om du tror att Blue Ivy Carter inte är med på familjemyset tror du fel. Beyonce delade flera bilder på hennes 6-åriga dotter, som njuter av ledigheten med familjen. Bilder med Blue Ivy njutandes i poolen, lite zen-tid och mysiga stunder med mamma.

Blue Ivy njuter av en kall i poolen. Bildkälla: Beyonce.com
Blue Ivy passar på att relaxa ordentligt under semester. Bildkälla: Beyonce.com

På tal om mammor, Beyonces mamma, Tina Knowles, var också på plats. Men det stoppade inte Beyonce och Jay-Z från att ha en del romantiska stunder tillsammans, på lite tu man hand. Kanske var så att mormor fick ta hand om barnen medan mamma och pappa låg och myste i poolen.

Mormor Tina Knowles var med på semestern. Bildkälla: Beyonce.com

Men de kan inte ligga och lyxa på yachten för evigt, för snart är det dags att bege sig tillbaka till USA för nästa del av turnén. 

Kändisparet postade en mycket fin text på Beyonce.com som tackade Europa för de senaste veckorna.

"Tack till Europa för alla fina minnen, det har varit ett nöje att turnéra On The Run med familjen och få besöka så många fantastiska platser, där vi får göra det vi älskar med dem vi älskar. Vi längtar tills vi kommer tillbaka. Kärlek, Carters".

Alla älskar vi ju Beyonce, och här kan du läsa om 8 handplockade anledningar till varför.

TV: Här är beviset för att Beyonce är mänsklig - nyser på scen


/
Tycker du tvillingarna är lika Blue Ivy?