Måndag 29 Nov
Stockholm

Fansen rasar mot Tristans kommentar på Khloes Instagram

Tristan Thompson kommenterade på Khloe Kardashians Instagram.
Tristan Thompson kommenterade på Khloe Kardashians Instagram – då blev Khloes fans helt galna. Foto: Instagram/khloekardashian, Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson ville för en gångs skull vara lite gullig mot sin flickvän. Men hans kommentar till Khloe på Instagram hånas nu av tusentals fans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ingen kan ha missat en av årets största skandaler i kändisvärlden – det var i april som det avslöjades att Tristan Thompson, 27, varit notoriskt otrogen mot sin då höggravida flickvän Khloe Kardashian, 34. 

Otroheten hade pågått sedan hösten 2017, och Tristan fångades bland annat på bild med andra kvinnor som han hånglade med. 

En privat sexfilm på Tristan och en annan kvinna läckte ut, och bara några dagar innan Khloe födde parets dotter True Thompson så sågs Tristan smita in på ett hotell i New York med en kvinna som han hade en affär med.

Khloe valde att förlåta Tristans otrohet, och de har försökt reparera sin relation. Bland annat har Khloe och Tristan gått i parterapi – men det var inget för Tristan. 

Khloe Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Stella Pictures.

För bara någon vecka sedan så skrev US Weekly att deras relation bara är ett spel för gallerierna.

– Tristan känner sig fångad i en dålig relation. Han går inte på parterapin med Khloe längre. Han tyckte inte det hjälpte att diskutera skit som hände för flera månader sedan, berättade källan för US Weekly, via Celebitchy då.

Då hette det att Tristan ville dumpa Khloe – men nu anstränger han sig för att vara gullig mot sin flickvän.

Under tisdagen bjöd Khloe sina 77 miljoner följare på Instagram på en bild som föreställer en vågor som slår upp mot rosagnistrande sand.

"Ta mig hit snälla", skrev Khloe till bilden.

Khloe Kardashian la ut den här bilden på Instagram. Tristans svar fick helvetet att bryta lös...Bildkälla: Instagram/commentsbycelebs

En som var snabb att svara var just Tristan – han skrev "Var vill du åka min älskling?".

Då bröt helvetet lös – Tristans svar fick nämligen Khloes fans att gå i taket och pika honom för hans otrohet, något som Too Fab först uppmärksammade.

Några av de svar som Tristan fick på sin fråga var Khloe vill åka var:

"Någonstans där hon kan bli älskad och respekterad av en riktig man"

"Vilken älskling pratar du om, du måste vara mer specifik"

"Till en äktenskapsrådgivare"

"Någonstans där du inte tar henne för givet"

"Trohets-ön"

"St. Trohet"

"Parterapi"

"Långt, långt bort från dig"

"Till där de trogna männen finns".

Den som lever får se vad parets nästa resa har för destination – om det blir rosa sandstränder i Indonesien eller tillbaka till parterapin...

Kommentera
Kopiera länk
Dela