Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Matthew Perry förd till sjukhus – livshotande tillstånd

Nöje | 09/08/2018 11:18

Skådespelaren Matthew Perry ska ha förts akut till sjukhus för en tarmskada. Perry är främst känd för sin roll som Chandler Bing i tv-serien Vänner.

Skådespelaren och komikern Matthew Perry ska ha förts akut till ett sjukhus i Los Angeles under tisdagen. Tillståndet ska ha varit kritiskt och skadorna livshotande, rapporterar TMZ.

Matthew Perry ska ha genomgått en operation för ett hål i tarmen, även kallat gastrointestinal perforation. Skadan innebär att man får ett hål inne i kroppen, någonstans mellan mun och ändtarm. Denna typ utav skada måste alltid opereras direkt annars kan skadan bli livshotande.

Matthew Perry har efter åren som stjärnan i tv-serien Vänner haft stora problem med droger. Redan år 1997 var Matthew Perry inlagd 28 dagar på Hazelden Rehab, Minnesota för rehabilitering på grunda av ett omfattande pillermissbruk, skriver Expressen.

Perry har på senare tid gått ut med att han är fri från droger. Och 2015 pratade han om att han var drogfri och förklarade även då att han nu vill hjälpa andra människor i liknande situationer.

– Jag har haft en hel del problem i mitt liv, men jag har även lärt mig mycket från mina misstag. Det allra bästa med mig själv just nu är att om en alkoholist kommer fram och frågar om jag kan hjälpa personen att sluta dricka så kan jag säga ja, sa Matthew Perry till The Hollywood reporter 2015.

Matthew Perry med ett brev i handen.
Matthew Perry har haft stora drogproblem genom åren. Bildkälla: Stella Pictures

Fans kände inte igen Matthew Perry

2017 så blev många fans oroliga att Matthew Perry åter igen hade hamnat i ett drogmissbruk. Det var efter att bilder på Matthew Perry från när han strosade runt i New York började delas som folk frågade sig om allt verkligen stod rätt till, skriver Expressen.

Detta var dock inte första gången som fans blev oroliga att Perry hade fallit tillbaka in i sitt drogmissbruk. När han gästade Seth Myer i programmet Late night show, 2016, sluddrare han så pass mycket att rykten om ett återfall började florera.  

Du kanske även är intresserad att läsa om nyheten att Kourtney Kardashian och Younes Bendjima ska ha gjort slut under gårdagen? Här är allt du behöver veta om detta.