Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför har Paulina "Paow" Danielsson tatuerat in "Hoe is life"

- 13/08/2018, 22:04 -

"Visst man kanske inte alltid behöver tatuera in allting. Men jag är ju lite spontan av mig. Så det fick bli så." skriver Paulina Danielsson på sin blogg.

De flesta av oss har någon gång tagit ett impulsivt beslut. Kanske har du skaffat en nipple-piercing på en festival, eller gått hem med någon som du bara känt sedan 01:24 på en fredagsnatt. Men vi kan nästan slå vad om att ditt spontana beslut inte varit lika "out there" som Paulina "Paow" Danielssons

När det kommer till tatuering är ju verkligen smaken som baken – och visst har Paow en säregen smak. 

Bloggaren som sedan länge haft många tatueringar har lagt till en ny i hennes samling. Och den nya tatuering får nog ögongrynen att höjas hos många. 

Hon har nämligen tatuerat inte "Hoe is life" på sin hand. 

På bloggen visar hon upp sin nya tatuering och skriver: "Visst man kanske inte alltid behöver tatuera in allting. Men jag är ju lite spontan av mig. Så det fick bli så."

Paow håller sin hand framför ansiktet.
Paow visar upp sin nya tatuering. Bildkälla: Paow

Och nog är det många som kan ha åsikter om textvalet. Men enligt Paulina själv finns det en särskild anledning till varför hon skaffade den.

"För ett par månader sedan så lärde jag känna Elli. Jag träffade henne under en mörk period i mitt liv där jag inte alls mådde bra. Jag försökte sköta mig men hur mycket jag än försökte må bra ha kul och träffa andra killar (ja jag var uppe i ett heartbreak som kändes som en enda stor panikångest attack)." skriver hon. 

"Det är nog en av mina mest betydelsefulla tatueringar"

Hon fortsätter: "Elli sa till mig då 'nu ska vi fokusera på dig, tänk dig att hoe is life' och då började jag att tänka om på exakt allt och jag fokuserade på mig själv.".

Hon förklarar att "Hoe is life" för henne innebär att må bra, värdesätta sig själv och inse att hennes kropp är hennes egen – vilket, oavsett text, låter riktigt positivt. 

Och hon verkar, i alla fall inte ännu, ångra valet.

"Det är nog en av mina mest betydelsefulla tatueringar" skriver bloggerskan. 

Detta är en av flera tatueringar som bloggerskan gjort i år. 

För bara fem månader sedan valde Paulina att tatuera in dåvarande pojkvännen Lancelot Hedmans namn under bröstet. Snart efter parets uppbrott, som också skedde tidigare i år, skaffade Paow en ny tatuering som du kan läsa om här