Bianca Ingrosso hamnade i bråk med en vakt i Göteborg.
Bianca Ingrosso hamnade i bråk med en vakt i Göteborg. Det slutade med att polis kallades till platsen. - Foto: Johan Nilsson/TT Bild, Maja Suslin/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso i bråk: "Polisen kom"

Bianca Ingrosso berättar nu om det bråk som ägde rum på festivalen Way out west i Göteborg, som slutade med att polisen kallades till platsen.


Bianca Ingrosso, 23, och Alice Stenlöf, 22, driver tillsammans podcasten "Har du sagt A får du säga B" och i det senaste avsnittet berättar duon om den gångna helgen på festivalen Way out west i Göteborg.

De inleder avsnittet med att avfärda de rykten som cirkulerade om Bianca under festivalen – nämligen att hon skulle vara påverkad av kokain, eller "ladd" som det kallas. 

Bianca berättar att hon har testat att röka ett bloss marijuana som 14-åring, och sedan dess har hon aldrig tagit några droger.

Alice frågar senare Bianca om hon inte ska berätta för lyssnarna om vad som inträffade på ett hotell i staden. 

Bianca Ingrosso var på festivalen Way out West i Göteborg. Bildkälla: Stella PIctures.

Det var efter en festkväll på fredagen som Bianca trodde att en kompis till henne – som hon i podden kallar "Mange" – hade blivit drogad.

– Vi blev bjudna på shots uppe i VIP-rummet, och vi alla tog en shot. Där kände vår vän att "okej det var inte bara shot utan det var någonting annat". Han trodde att han blev drogad, så jag gör det jag ska som vän och går med honom ut för att ta med honom till mitt hotell som Magnus inte bodde på, berättar Bianca.

– Vi står utanför och det är en vakt som har en lista som man måste vara uppskriven på för att få komma in och sova på hotellet. Där ska man ange sitt namn, sitt mobilnummer sin mejladress alltså hela köret.

Vakten frågar då Bianca om de alla bor på hotellet, varpå hon svarar att det bara är hon som bor på hotellet, men att hennes vän har blivit drogad.

– Han är så borta, han är så väck, och jag vet inte var Magnus bor. Så jag måste bara ta upp Mange på rummet så att han får sova, berättar Bianca.

Vakten ger Bianca kalla handen och säger att man bara får sova där om man bor på hotellet. Bianca ifrågasätter vaktens beslut, och därefter "börjar vakten bli lite arg".

– Jag blev arg, vi står och bråkar och jag frågar om vakten inte bara kan vara en människa och ta in mig och min vän så att jag kan få gå upp och lägga honom.

Bianca Ingrosso hamnade i bråk med en vakt. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Sedan lägger Bianca sin hand på vaktens axel och skriker:

– Var nu en människa!

Då sliter vakten bort Bianca och säger "du slår mig, du hoppar på mig, jag ringer polisen". 

Därefter rycker Biancas kompis in och säger till vakten:

"Vet du vem hon är? Vet du vem hennes familj är? Okej men jag kan säga såhär – hon har ganska mycket följare och en del makt så att hon skulle kunna få dig sparkad om du inte hjälper henne".

De orden tog vakten som ett hot och ringde polisen.

– Så polisen kommer och ba "vad fan är det som händer här?". Jag förklarar situationen och polisen säger då att de har bättre saker för sig, berättar Bianca.

Enligt Bianca så överdrev vakten och hittade på saker, varpå polisen säger till Bianca att om hon tilltalar vakten igen så åker hon ut från hotellet.

Dagen därpå väcks Bianca på sitt hotellrum av att det knackar på hennes dörr – det är hotellcheferna som kommer med kaffe och juice.

Cheferna ber om ursäkt och berättar att vakten som hamnade i bråk med Bianca fick sparken och "aldrig mer kommer att sätta sin fot på hotellet".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också hamnat i bråk med vakter?
Tack för din röst!