Fredag 3 Dec
Stockholm

Paows ex är en av deltagarna i Paradise Hotel 2018

Paulina Danielssons expojkvän är en av deltagarna i Paradise Hotel 2018
Paows ex kommer att medverka i Paradise Hotel. Foto: Instagram/kattpaow

Nu kan TV3 bekräfta att den gamla Paradise Hotel-räven Paulina "Paow" Danielssons expojkvän är en av deltagarna i den nya säsongen av dokusåpan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 3 september är det dags för den efterlängtade premiären av Paradise Hotel som sänds på TV3 och Viafree. Återigen får vi se heta singlar flytta in på lyxhotellet och fightas med varandra om vem som håller sig kvar till slutet. 

Nu har det bekräftats vem en av deltagarna är, och han har synts i tv-rutan förut. Redan tidigare i år hintade Paulina Danielsson om att hennes expojkvän kommer att medverka i den kommande säsongen.

Det var när Paulina hade en livesändning på sin Instagram under våren 2018 som hon svarade på frågor om sina tidigare förhållanden som nyheten slank ur om exet Mattias Coleman, när en följare frågade om de två hade kontakt. 

– Nej, han är ju och spelar in Paradise Hotel. Kanske inte så konstigt att han är med nu då enda anledningen till att han blev tillsammans med mig var för att bli känd, men men, kul för honom, sa hon. 

Mattias och Paulina var med i Temptation Island 2017. Strax efter gjorde paret slut. Bildkälla: Discovery networks

Paulina och Mattias var tillsammans från mitten av 2016 till sommaren 2017 och paret deltog i programmet Temptation Island tillsammans. Enligt båda parterna ska uppbrottet inte berott på programmet i sig, utan på andra omständigheter.  

– Jag var kär då. Men vi hade inte världens bästa förhållande. Vi kunde säga både det enda och det andra till varandra. Jag är inte den som vill smutskasta någon efteråt, utan det fungerade inte helt enkelt, och så var det för det mesta, sa Mattias efteråt.

Nu kan TV3 bekräfta att Mattias Coleman är en av deltagarna i den nya säsongen av Paradise Hotel. 

Nu ska Mattias medverka i Paradise Hotel. Bildkälla: Johnny Wohlin / TV3 Sverige

Paulina "Paow" Danielsson har själv medverkat i Paradise Hotel två gånger, både 2013 och 2014. Dessutom vann hon hela tävlingen tillsammans med Eric Hagberg under sin andra medverkan 2014.

Mattias Colemans introvideo till Paradise Hotel hittar du i spelaren ovan. Hur taggad är man inte inför årets säsong? 

Är du taggad inför säsongen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela