Stockholm

Paow avslöjar: "Mitt ex medverkar i Paradise Hotel 2018"

Det var förra året som Paulina "Paow" Danielsson och hennes ex valde att gå isär. Nu kommer vi att få se honom i nästa upplaga av Paradise Hotel.


Sex, drama, spel, humor och intriger. Ja alla vi Paradise Hotel-älskare kan knappt bärga oss inför nästa säsong av skandalsåpan. Inspelningen är i full gång borta i Mexiko, och enligt produktionen har spelet och dramat minst sagt dragit igång. 

Förra året (som kan räknas som en av de absolut bästa säsongerna) så fick vi oss några kära återseenden. Bland andra Jeppe Johansson, Smail Alihodzic , Eric Hagberg, Kristian Täljeblad och Jonathan Hermansson kom tillbaka till hotellet för att skapa kaos, flirta och spela spelet. 

Paow avslöjade en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Nämligen hennes ex.

Men detta år kommer ej att bli sämre. För även här kommer vi att få några kära återseenden. Och inte bara från PH-säsongerna – utan även från andra dokusåpor.

"Han är med"

Det var under torsdagen som Paulina "Paow" Danielsson, 24, sände live på sin Instagram. Hon besvarade då en hel del frågor från sina följare då, som bland annat handlade om hennes tidigare förhållanden. 

Paow har nyligen kommit ur ett förhållande då det i mars tog slut mellan henne och Lancelot Hedman, 17.

"Jag älskar honom fortfarande. Man kan säga att jag kände mig så jävla redo men med fel person. Så det kommer inte att bli vi igen", berättade Paow.

Innan förhållandet med Lancelot var Paow tillsammans med Mattias Coleman, som hon även deltog i Temptation Island med.

Mattias och Paulina var med i Temptation Island 2017. Strax efter gjorde paret slut.

Paulina och Mattias var tillsammans från mitten av 2016 till sommaren 2017. Enligt båda parterna ska uppbrottet inte berott på programmet i sig, utan på andra omständigheter.  

– Jag var kär då. Men vi hade inte världens bästa förhållande. Vi kunde säga både det enda och det andra till varandra. Jag är inte den som vill smutskasta någon efteråt, utan det fungerade inte helt enkelt, och så var det för det mesta, sa Mattias efteråt.

Paow och Mattias gjorde slut under sommaren 2017.

Under gårdagens live var det en följare som frågade Paulina om Mattias och huruvida de har kontakt idag. 

– Nej, han är ju och spelar in Paradise Hotel. Kanske inte så konstigt att han är med nu då enda anledningen till att han blev tillsammans med mig var för att bli känd, men men, kul för honom, sa hon. 

Utöver Mattias så sägs det även att Big Brother-deltagaren Marcelo Peña också är iväg och spelar in Paradise.

Marcelo skapade många rubriker under sin tid inne i Big brother-huset 2012, då han bland annat förlovade sig med ex-flickvännen Annica Englund. Han driver idag en blogg och var likt Mattias med i programmet Temptation Island. 

Marcelo och Annica förlovade sig i Big Brother-huset 2012.

Det ryktas även om att det kommer dyka upp ett flertal gamla rävar i årets säsong. 

Detta ser vi mycket fram emot. 

Vad hände egentligen I Temptation Island, och vad var det som fick Annica och Marcelo att göra slut efteråt? Läs mer om det här.

Längtar du efter Paradise Hotel?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.