Paulina Paow Danielsson festade med Lil Pump i Stockholm.
Paulina "Paow" Danielsson festade med rapstjärnan Lil Pump i Stockholm. - Foto: Instagram/kattpaow, Instagram/lilpump. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson om festkvällen med Lil Pump

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson festade med rapstjärnorna Post Malone och Lil Pump under deras Sverigebesök. Nu berättar hon om festkvällen.


Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, har haft en välbehövlig paus från sin blogg och istället fokuserat på att ha lite ledigt och njuta av sommaren. 

Men nu är Paow tillbaka både i Stockholm och i bloggen – och hon ser onekligen till att sätta guldkant på sin vardag.

Tidigare i veckan spelade nämligen rapstjärnorna Post Malone och Lil Pump i Stockholm, och på plats var Paow och hennes kompis Elli De Silva.

Lil Pump, vars riktiga namn är Gazzy Garcia, är bara 17 år gammal och redan multimiljonär – mycket tack vare hans genombrott med låten "Gucci Gang". 

Post Malone och Lil Pump i Stockholm. Bildkälla: Instagram/lilpump

I februari 2018 greps Lil Pump i sitt hem San Fernando Valley – detta efter att han avfyrat ett vapen. I april släppte han låten "Esskeetit", som han i juli följde upp med singeln "Drug addicts".

I sin blogg berättar nu Paow om kvällen med de amerikanska stjärnorna.

"Elli fixade biljetter igår och vi hängde mest backstage. Jag är rätt dålig på det där med musik så jag hade inget ansikte på någon av dem men det var väldigt kul. Efter det så efterfestande vi på Grand Hotel med Lil pump. Tatuerade in ”esskeetit ”lol. Hans vän var tatuerare. Får se om man ångrar det snart men just nu känns det kul. Är ju rätt spontan av mig, skrev Paow om kvällen.

Paow och Elli De Silva festade med Lil Pump. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Esskeetit är slang för "let's get it", och i låten rappar han bland annat om att ta Ecstasy.

På sin Instagram visar Paow upp sin tatuering – och även Lil Pump och Elli gjorde samma tatuering.

Paow har sedan tidigare flera tatueringar, och för bara några dagar sedan visade hon upp ännu en ny tatuering hon har gjort. På sitt ena finger har Paow låtit tatuera in "Hoe is life".

"Visst man kanske inte alltid behöver tatuera in allting. Men jag är ju lite spontan av mig. Så det fick bli så", skrev Paow om sin tatuering då.

Se hur Paows tatuering blev i klippet ovan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ångrar du någon tatuering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.